Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Zimski odmor kroz fuziju antike i vrhunskog wellnessa

Zamislite mjesto na kojem se stapaju antički šarm, moderna turistička ponuda, luksuz koji garantira vrhunski doživljaj za sva osjetila, a sve to na samo sat vremena od Zagreba i bez vinjete…

Zima je savršena za bijeg u dvoje, a što kažete na toplu i prostranu sobu s vlastitom saunom i jacuzzijem u vrhunskom hotelu, okruženi divljom prirodom i velebnim sekvojama, na izvoru najljekovitije vode u Sloveniji?

Zamislite mjesto na kojem se stapaju antički šarm, moderna turistička ponuda, luksuz koji garantira vrhunski doživljaj za sva osjetila, a sve to na samo sat vremena od Zagreba i bez vinjete… Dobrodošli u Rimske terme!

Odmor u rimskom raju

Istraživanja su dokazala da je akrotermalna voda u Rimskim termama po sadržaju kemijskih elemenata koji blagotvorno utječu na ljudsko tijelo jedna od najbogatijih u Sloveniji. Na dobro stanje čovjeka poticajno djeluju i okruženje u kojem se lječilište nalazi, kristalno čist zrak i bajkovit krajolik netaknutih šuma.

Prepustite se užitcima u ljekovitoj termalnoj vodi, odmorite se od svakodnevnog života i uronite u zagrljaj umirujuće prirode koja vam vraća zdravlje i dobar osjećaj uz smještaj u jednom od tri hotela – Sofijinom dvoru ****superior, Rimskom dvoru****superior i Zdraviliškom dvoru****.

Kao u rimskom kupalištu

Centralni unutrašnji bazen, osmišljen po uzoru na rimska kupališta i ispunjen ljekovitom termalnom vodom, oduševit će vas jedinstvenom arhitekturom! Gostima su na raspolaganju unutarnji i vanjski panoramski bazen te četiri unutarnja i tri vanjska masažna bazena s vodenim sjedalima i ležajevima.

Tu je i zemlja sauna Varinia, u sklopu koje se nalaze rimska, finska, turska i infracrvena sauna. Nakon opuštanja u sauni najljepše se prepustiti stručnjacima i uživati u brojnim tretmanima, a za one aktivnije tu je fitness centar. Također, gostima je na raspolaganju slana soba koja nudi pregršt dobrobiti, s posebnim naglaskom na čišćenje i dezinfekciju dišnih puteva i kože, a u ponudi je i aromaterapija uz koju su opuštanje i dobar osjećaj zajamčeni.

Izvor zdravlja

U Rimskim termama djeluje jedan od najbolje opremljenih medicinsko-rehabilitacijskih centara u Sloveniji. U medicinskom centru Valetuda provode se rehabilitacijski programi pod vodstvom iskusnih fizioterapeuta i vrhunskih stručnjaka za rehabilitaciju koji vam pomažu tijekom oporavka nakon ozljeda i bolesti. I naposljetku, ali iznimno bitno, tu je i vrhunska gastronomska ponuda, suvremeno pripremljene delicije obogaćene bogatom kulinarskom tradicijom ovoga kraja. U blizini i je romantični gradić Laško za otkrivanje. Uživajte u zimskom odmoru

Ne propustite

Putovanja

Da sitnice čine razliku potvrđuju rituali kojima možete obogatiti svakodnevicu i pritom se opustiti, obnoviti energiju i pripremiti se za nove izazove.

Budi fit

Marelice, među ostalim, obiluju vitaminima A i C, moćnim antioksidansima koji su odlični za zdravlje kože i vitalnost.

Duh i tijelo

Kriza identiteta nije rijetka pojava kod žena svih starosnih dobi, a sljedeći znakovi ukazuju na to da upravo prolazite kroz jednu takvu krizu.

Duh i tijelo

U današnjem svijetu gdje je planiranje i predviđanje ključno za osobni i profesionalni uspjeh, često smo skloni zaglaviti u beskrajnim razmišljanjima o tome što...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.