Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Zimski odmor u toploj termalnoj vodi

Svi koji nisu ljubitelji zimskih radosti, trebali bi provesti zimski odmor u termama.

Svi koji u jesensko-zimskom vremenu radije uživaju u zagrljaju tople termalne vode, nego li na bijelim padinama, možda bi trebali razmisliti o odmoru u Termama Olimie.

Mirno ozračje i povoljnije ponude za nadolazeće praznike uključuju cjelodnevno kupanje, wellness užitke i skitnju po prekrasnoj okolici. Do 24. prosinca 2015. boravak tijekom tjedna, u sklopu klasičnih trodnevnih paketa u Wellness Hotelu Sotelia**** i Hotelu Breza, donosi jedan besplatan ulaz u svijet termalnih užitaka Wellness Orhideliju.

Wellness Orhidelia, posljednjih nekoliko godina izabran je za najbolji slovenski wellness i najprestižniji je dio Terma Olimia. Isprepleteni vanjski i unutarnji bazeni, „Svijet sauna“ i tematska odmorišta, istinska je arhitekturna poezija koja budi ljubav prema tijelu i duhu.

Terme Olimia_Spa Amala3459

Zimski odmor 2016. po mjeri roditelja, ali i djece

Ukoliko je lokacija za Novu godinu već poznata, možda nije kasno za razmišljanje o zimovanju! Terme Olimia u siječnju 2016. godine preporučuju trodnevni obiteljski paket u jednom od hotela koji uključuje besplatan boravak za dvoje djece, a kao poseban poklon organiziraju nezaboravan izlet za cijelu obitelj.

Terme Olimia nude sve potrebno da se kod njih podjednako dobro osjećaju i odrasli i djeca, stoga su i ove godine organizirali posebnu zabavu pod nadzorom vrhunskih animatora. Brojne kreativne radionice i cijeli niz različitih animacijskih sadržaja: tematske šetnje, noćno kupanje uz zimsku bajku, mini disco, kazališne predstave, kino, te lutkarske večeri u Klubu Žafran dio su dječjeg programa. Za to vrijeme roditelji mogu uživati u saunama, Wellness centru Termalija, masaži u jednom od wellness centara, te posebnom relaksacijskom doživljaju u ekskluzivnim programima Wellnessa Orhidelia.

Terme Olimia kao poseban užitak preporučaju prestižne 60-minutne kućne masaže Olimia, Amala i Vitae.

Više

Putovanja

Ulazak u termalne centre možete jednostavno osigurati na njihovoj web stranici.

Duh i tijelo

Nakon ljetnog godišnjeg odmora i obilja sunca i soli, mnogima je potrebna dubinska regeneracija kože. UV zrake su učinile svoje, koža je pomalo dehidrirana,...

Putovanja

Ako volite adrenalin, zabavu, uživanje na vodenim toboganima, ovog ljeta morate posjetiti Aqualunu, termalni park na samoj granici Hrvatske i Slovenije.

Putovanja

Prekrasna priroda slovenskog Podčetrteka na granici s Hrvatskom jednostavno poziva na aktivan odmor.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.