Budi fit

Žitarice za zdrav početak dana

Nestlé vam poklanja 5 poklon paketa svojih žitarica

Svi nutricionisti će vam potvrditi da su žitarice najbolji odabir hrane za zdrav početak dan. Iz dana u dan izbor na policama trgovina postaje sve veći pa je stoga važno znati na što obratiti pažnju prilikom kupovine.
Nestlé je nedavno predstavio novu recepturu svojih poznatih žitarica za doručak u kojima je udio šećera manji i do 30 posto, a smanjen je i udio soli. Poseban naglasak je stavljen na povećanje udjela cjelovitog zrna i kalcija u odnosu na ranije recepture. Sve u svrhu poboljšanja nutritivnih vrijednosti proizvoda.



Navedena renovacija uključuje NESQUIK, CHOCAPIC, COOKIE CRISP i HONEY CHEERIOS te još 15 ostalih Nestlé žitarica za doručak. Ove promjene dio su kampanje ‘Ukusan i hranjiv doručak svakog jutra’ koja će putem pakiranja proizvoda, informacija na prodajnim mjestima, stručnim skupom te angažmanom specijalista pedijatra nastojati podići svijest roditelja o doručku kao najvažnijem obroku u danu te važnosti pravilne i uravnotežene prehrane za njihovu djecu.



‘Uravnotežena i prilagođena prehrana bogata vitaminima, mineralima i vlaknima svakako je temelj zdravlja te osnova pravilnog rasta i razvoja djece. Nažalost, u današnje vrijeme zaposleni roditelji sve manje vremena posvećuju prehrani svoje djece, što dovodi do zabrinjavajućeg porasta broja djece s prekomjernom tjelesnom težinom. Kako bi taj negativni trend zaustavili potrebno je u njihovu prehranu uvesti više voća i povrća koji su izvor vitamina te žitarice s cjelovitim zrnom, koje su dobar izvor određenih mikronutrijenata.’, naglasio je specijalist pedijatar Milivoj Jovančević.

Nestlé žitarice za doručak s novom recepturom dostupne su na policama svih većih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

OSVOJITE NESTLE POKLON PAKET!Nestle Vam poklanja 5 poklon paketa žitarica.

Ako želite započeti dan zdravim obrokom, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom NESTLE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Za koliko je umanjen udio šećera u novoj recepturi?

Vaše prijave primamo do 3. travnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Više o proizvodima možete pročitati na web stranici Nestle žitarica.

Dobitnice su Mirela Macakić, Martina Jurak, Mirna Žafran, Ivana Karlović i Ana Seletković. Čestitamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version