Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Žitarice za zdrav početak dana

Nestlé vam poklanja 5 poklon paketa svojih žitarica

Svi nutricionisti će vam potvrditi da su žitarice najbolji odabir hrane za zdrav početak dan. Iz dana u dan izbor na policama trgovina postaje sve veći pa je stoga važno znati na što obratiti pažnju prilikom kupovine.
Nestlé je nedavno predstavio novu recepturu svojih poznatih žitarica za doručak u kojima je udio šećera manji i do 30 posto, a smanjen je i udio soli. Poseban naglasak je stavljen na povećanje udjela cjelovitog zrna i kalcija u odnosu na ranije recepture. Sve u svrhu poboljšanja nutritivnih vrijednosti proizvoda.Navedena renovacija uključuje NESQUIK, CHOCAPIC, COOKIE CRISP i HONEY CHEERIOS te još 15 ostalih Nestlé žitarica za doručak. Ove promjene dio su kampanje ‘Ukusan i hranjiv doručak svakog jutra’ koja će putem pakiranja proizvoda, informacija na prodajnim mjestima, stručnim skupom te angažmanom specijalista pedijatra nastojati podići svijest roditelja o doručku kao najvažnijem obroku u danu te važnosti pravilne i uravnotežene prehrane za njihovu djecu.‘Uravnotežena i prilagođena prehrana bogata vitaminima, mineralima i vlaknima svakako je temelj zdravlja te osnova pravilnog rasta i razvoja djece. Nažalost, u današnje vrijeme zaposleni roditelji sve manje vremena posvećuju prehrani svoje djece, što dovodi do zabrinjavajućeg porasta broja djece s prekomjernom tjelesnom težinom. Kako bi taj negativni trend zaustavili potrebno je u njihovu prehranu uvesti više voća i povrća koji su izvor vitamina te žitarice s cjelovitim zrnom, koje su dobar izvor određenih mikronutrijenata.’, naglasio je specijalist pedijatar Milivoj Jovančević.

Nestlé žitarice za doručak s novom recepturom dostupne su na policama svih većih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

OSVOJITE NESTLE POKLON PAKET!Nestle Vam poklanja 5 poklon paketa žitarica.

Ako želite započeti dan zdravim obrokom, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom NESTLE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Za koliko je umanjen udio šećera u novoj recepturi?

Vaše prijave primamo do 3. travnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Više o proizvodima možete pročitati na web stranici Nestle žitarica.

Dobitnice su Mirela Macakić, Martina Jurak, Mirna Žafran, Ivana Karlović i Ana Seletković. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Pratite svoje dijete i obratite pažnju na to u kakvim pričama uživa.

Dizajn

Pravi znalci znaju da Bubaba by FreeON bajkoviti proizvodi nastaju u srcu Hrvatskog Zagorja i vesele se svakom novitetu koje izbace ovi kreativci.

Darivanje

A-DERMA, referentni brend kada je u pitanju emolijentna njega, predstavlja novi EXOMEGA proizvod za njegu kože sklone atopijskom ekcemu – EXOMEGA ALLERGO emolijentni balzam.

Obitelj

Kad se radi o djetetu nije sve uvijek tako jednostavno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.