Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Živopisne i upečatljive narukvice koje podižu svaki stajling

FREYWILLE brend je diljem svijeta prepoznat po svojoj posvećenosti umjetnosti  i izradi unikatnog nakita od emajla, a često se smatra sinonimom za najupečatljivije i najoriginalnije narukvice.

Narukvice  su onaj komad nakita s kojim često  razvijamo snažnu vezu i stupamo u interakciju na vrlo emotivan način. Kod izbora idealne narukvice ili slaganja niza narukvica koje će harmonično zaokružiti naše zapešće,  osim estetskim i funkcionalnim kriterijima, vodimo se uvijek i raspoloženjem te osobnošću. Tako narukvice na nečijoj ruci uvijek djeluju vrlo zanimljivo, moćno i tajnovito jer suptilno prenose osobne priče, sjećanja, uvjerenja, snove ili motivacijske poruke.

FREYWILLE brend je diljem svijeta prepoznat po svojoj posvećenosti umjetnosti  i izradi unikatnog nakita od emajla, a često se smatra sinonimom za najupečatljivije i najoriginalnije narukvice.

Glamurozne i elegantne FREYWILLE narukvice jedan su od onih klasičnih modnih dodataka koji nadilaze sve trendove i koje ćete s radošću nositi uz brojne odjevne kombinacije. Vrhunski izrađene od pečenog emajla, ukrašene upečatljivim umjetničkim motivima naglašavaju ljepotu i nježnost ženskih ruku , dok nevjerojatnom paletom boja evociraju najljepše osjećaje te potiču dobro raspoloženje.

FREYWILLE narukvice mogu se opisati i kao šaptači umjetničkih snova koji nas  impresivnim detaljima i bajkovitim  kompozicijama vode u čaroban  svijet  između  stvarnog i nestvarnog, opisan u  najljepšim  remek-djelima  svjetskih majstora slikarstva poput Moneta, Hundertwassera, Klimta,Van Gogha, Botticellija i drugih. One pozivaju  da se prepustimo jedinstvenoj avanturi  u kojoj će nam snovi umjetnika otvoriti oči prema čarima vlastitih snova jer je umjetnost  most koji nas povezuje s našim najdubljim željama i maštom. 

FREYWILLE “Dreams of the Artists” edicija  sastoji se od niza kolekcija nakita koje FREYWILLE kreira u počast velikana slikarstva te tako podsjeća da su kroz povijest umjetnosti, snovi bili izvor inspiracije i izazova za umjetnike. Njihova snaga leži u sposobnosti da nas uvuku u drugu stvarnost i potaknu na razmišljanje o dubljim slojevima naše egzistencije. Snovi su postali središnja tema mnogih umjetničkih djela, a umjetnici su se koristili raznim tehnikama i stilovima kako bi prenijeli njihovu složenost i dubinu.

Za svaku kolekciju FREYWILLE nakita, prva  faza  kreiranja  započinje  dizajniranjem Diva ili Donna narukvice.   One imaju najveću površinu emajla, a samim time preuzimaju ulogu ultimativnog naratora umjetničkih snova.  Oslikavajući ih,  FREYWILLE dizajneri  imaju priliku realizirati svoje  inspiracije i kreativne ideje u najopsežnijem obliku, odnosno najdetaljnije oživjeti  priču odabranog slikara ili nekog njegovog  remek-djela  kroz minuciozne dekorativne elemente i raskošne boje.  Kada završe s kreiranjem  dizajna za Diva i Donna narukvice, FREYWILLE dizajneri  pristupaju razvijanju svih ostalih oblika nakita unutar iste kolekcije jer je tako lakše pronaći lijepa i kreativna rješenja za umjetničke minijature s manjom površinom emajla.

“Slikarstvo je oduvijek bilo snažno sredstvo komunikacije i izražavanja, a umjetnici su kroz stoljeća koristili svoje platno kao portal za prikaz svojih snova i vizija. Kroz različite stilove i razdoblja slikarstva, umjetnici su nas inspirirali i potakli da zavirimo u svijet snova. Njihova vizija, maštovitost i hrabrost da istraže neistraženo ostavili su trajni trag u umjetnosti i u našem vlastitom razumijevanju snova”, poručuju  dizajneri I stručnjaci za fino emajliranje iz FREYWILLE ateljea.

Modne fotografije nadahnute FREYWILLE narukvicama iz “Dreams of the Artists”  edicije snimio je talentirani fotograf Ante Odak, u ulozi modela je prelijepa splitska arhitektica Klara Čerina.

Ponudu FREYWILLE narukvica možete istražiti u FREYWILLE online butiku  na http://shop.freywille.com/hr/  ili  razgledati u FREYWILLE butiku, Preradovićeva 2, Zagreb, a za više informacija možete posjetiti i https://www.facebook.com/FREYWILLE.HR.

Više

Beauty report

Elizabeth Arden nastavlja put inovacija sa sljedećom generacijom retinola i lansiranjem Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream.

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Nakon što je ovaj mjesec njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom September Issueu američkog i britanskog izdanja Voguea, priznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović...

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.