Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Život u bojama

Boje su moćan alat za postizanje psihičke i fizičke ravnoteže, no unatoč tomu, gotovo da i nismo svjesni njihove moći.

Boje su moćan alat za postizanje psihičke i fizičke ravnoteže, no unatoč tomu, gotovo da i nismo svjesni njihove moći. Jest, ugodne su oku, pa ih biramo ovisno o sklonostima, služeći se njima ponajviše u estetske svrhe. No, je li to, uistinu, sve?

Naravno da nije, jer na njih također možemo gledati kao na učinkovit i lako dostupan alat za podizanje razine kvalitete života.

FREYWILLE_Summer_photo_by_Jelena_Balic_1

U ljetu priroda snagom svojih boja i oblika dostiže najveću koncentriranost te živahnu punoću. Opušta nas i obnavlja nezaboravnim koloritnim izričajem. Mozaik plavičastih nijansi mora i neba ispunjava nas slobodom i vraća potrebu za maštanjem.  Jarko crveni, narančasti  i ljubičasti tonovi zalaska sunca bude osjećaj sreće i  radost življenja.

FREYWILLE_Summer_photo_by_Jelena_Balic_2

Poseban izbor iz FREYWILLE kolekcija nakita  savršeno se uklapa u vibrantnu paletu ljetnih boja i emocija.  FREYWILLE savjetuje da uz jednostavne odjevne kombinacije zaboravite na stroga pravila i oslobodite svoju razigranu, kreativnu stranu.  Kod stiliziranja modnim dodacima, birajte nizove narukvica različitih veličina, boja i tekstura, upečatljivo prstenje  ili naglasak stavite na dekolte pa ga ukrasite dugim lancima s nanizanim privjescima što će vizualno izdužiti vašu figure.

page

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetite Preradovićevu 2  u Zagrebu, FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/  ili  Facebook stranicu Freywille Zagreb!

Modne fotografije s prelijepom Suzanom Horvat potpisuju:

  • Jelena Balić, fotografija
  • Petar Trbović, styling i art direction
  • Dajana Pajkić, šminka
  • Mijo Majhen, kosa

[box style=”0″]

Darujemo 10 ulaznica za izložbu Egipatske zbirke koja se nalazi u stalnoj postavi Arheološkog muzeja. Kod preuzimanja ulaznica u FREYWILLE butiku dobitnici će imati priliku čuti i nezaboravnu priču o Tutankhamonovoj grobnici te saznati tajne egipatske simbole koji krase kolekciju nakita  PHARAOH.

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov FARAON
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • lajkajte naš Facebook profil
  • obavezno lajkajte i post objavjen na našoj Facebook stranici

Prijave primamo do 12. srpnja, točno u podne.

Dobitnice: Maja Miholjčan, Katarina Flac, Ana Bojčić, Ina Kašaj, Ivana Patricia Đilas Čeranić, Iva Gašparović, Gabrijela Geršić, Marijana Feldes, Anita Bronić i Andreja Špoljarec.

[/box]

Ne propustite

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.