Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Zlatarna Celje kolekcijom Passion Flower odaje počast ljepoti prirode

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija.

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija. Cvijet je simbol radosti, novih početaka i nade. Naš svijet krase bojama, elegantnim oblicima i bogatom simbolikom kojoj se uvijek iznova vraćamo. Ujedno nam poručuje da cvjetamo tamo gdje smo posađeni.

Zlatna kolekcija Passion Flower u svom minimalističkom izrazu oslikava nježnost i delikatnost cvijeta kao sinonima ženske ljepote. Ružičasto zlato ističe romantičnu notu kolekcije.

U kolekciji je osam komada nakita koji omogućuju kombiniranje ili samostalno nošenje. Zlatarski majstori Zlatarne Celje od 1844. godine predano stvaraju neodoljive kolekcije nakita uz koje je svaki dan ispunjen ljepotom i bezvremenskom elegancijom.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://zlatarnacelje.com/si/.  Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

Više

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.