Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Zlatarna Celje kolekcijom Passion Flower odaje počast ljepoti prirode

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija.

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija. Cvijet je simbol radosti, novih početaka i nade. Naš svijet krase bojama, elegantnim oblicima i bogatom simbolikom kojoj se uvijek iznova vraćamo. Ujedno nam poručuje da cvjetamo tamo gdje smo posađeni.

Zlatna kolekcija Passion Flower u svom minimalističkom izrazu oslikava nježnost i delikatnost cvijeta kao sinonima ženske ljepote. Ružičasto zlato ističe romantičnu notu kolekcije.

U kolekciji je osam komada nakita koji omogućuju kombiniranje ili samostalno nošenje. Zlatarski majstori Zlatarne Celje od 1844. godine predano stvaraju neodoljive kolekcije nakita uz koje je svaki dan ispunjen ljepotom i bezvremenskom elegancijom.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://zlatarnacelje.com/si/.  Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

Više

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Trendovi

Trenutak u kojem ste sada nikada se više neće ponoviti, a na vama je da od njega kreirate uspomenu koja će vas dugo podsjećati...

Dizajn

ZIGGY AGAIN je kolekcija narukvica od silver-filled žice i crno-bijelog poludragog kamenja  – onix, gorski kristal i mjesečev kamen, ručno oblikovana i s primjercima...

Fashion report

Nakit koji možete nositi zasebno ili u nizovima, predstavlja ultimativni must have ovog ljeta te posebno naglašava osobnost osobe koja ga nosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.