Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Zlatarna Celje predstavlja nove zlatne kolekcije

Zlatarna Celje predstavlja nove zlatne kolekcije koje nose bezvremenski pečat i pozivaju na vječnu eleganciju i stil.

Očekujte neočekivano. Zlatarna Celje predstavlja nove zlatne kolekcije koje nose bezvremenski pečat i pozivaju na vječnu eleganciju i stil.  Kolekcije Luminous i Evergreen odlikuju ekskluzivan i unikatan dizajn, izražajne boje, te besprijekorna kvaliteta.

Nevjerojatna kreacija koja dolazi iz Zlatarne Celje je prsten iz kolekcije Luminous. Izrađen je od bijelog zlata i plavog topaza, a obrubljen je dijamantima različite veličine. Unikatan dizajn ovog prstena je ujedno ženstven i moćan. Prsten je u limitiranom izdanju dostupan u poslovnici Zlatarne Celje, Praška 8 u Zagrebu.

Neke kolekcije su neprolazne što dokazuje i nova kolekcija Evergreen. Fatalna privlačnost bijelog zlata i zelenog topaza zrače radijantnom ljepotom i prizivaju ljetne elegantne kombinacije koje odišu svježinom, ali i neprolaznošću.

Nove srebrne Lencia kolekcije iskazuju najljepše emocije. Kolekcija Hearts je mladenačka i uvijek spremna za dnevne i večernje kombinacije. Ogrlice u obliku srca za emocije koje povezuju, a prstenje za ljubiteljice odvažnijih komada nakita.

  • Prsten Luminous: cijena na upit
  • Evergreen ogrlica: 3.449,00
  • Evergreen naušnice: 3.520,00 kn
  • Evergreen prsten: 3.121.00 kn
  • Hearts ogrlica: 1.198,00 kn
  • Hearts prsten: 642,00 kn
  • Hearts naušnice: 804,00 kn

Pročitajte još

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Trendovi

Zlatarna Celje još jednom oduševljava unikatnim dizajnom i bezvremenskom elegancijom.

Dizajn

Ljeto i nakit su neodoljiv spoj, a za pozdrav ljetu koje nam je napokon stiglo Zlatarna Celje predlaže najnovije Lencia kolekcije.

Trendovi

Poruka ljubavi na svim jezicima, u svim kulturama i bez obzira na vrijeme i prostor.

Advertisement