Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Zlatarnice Rodić poklanjaju prekrasne srebrne naušnice sa Swarovski kristalima!

Osim klasičnog nakita od zlata i srebra, Zlatarnica Rodić oduševila je kolekcijom nakita koje je inspiriralo tradicionalno hrvatsko nasljeđe

Na adresi Bakačeva ulica 11 nalazi se lokal u kojem je izložena kolekcija nakita i predmeta od zlata i srebra Zlatarnice Rodić. Radi se o zlatarnici koja već desetljećima tradicionalno prenosi znanja ručne izrade nakita s generacije na generaciju.

“Obiteljski biznis nosi svoje prednosti i nedostatke. Miješanje privatnog i poslovnog bez jasno utvrđenog radnog vremena najveći je nedostatak, no s druge strane dana nam je prekrasna platforma za potpunu slobodu u idejama i radu. Od načine izrade, do dizajna, pa sve do vođenja cjelokupnog biznisa – uzima se svaki prijedlog u obzir, a sve s jednim ciljem: održavanje i nadograđivanje tradicijskog obiteljskog znanja i finalno plasman obećanog kvalitetnog proizvoda”, objašnjava Tomislav Rodić koji je odlučio svoju karijeru graditi u obiteljskom biznisu.

Osim klasičnog nakita od zlata i srebra, Zlatarnica Rodić oduševila je kolekcijom nakita koje je inspiriralo tradicionalno hrvatsko nasljeđe. Tako se u njihovoj ponudi mogu naći ‘Konavoske’, poznate naušnice kakve su se nosile u Konavlima kod Dubrovnika, naušnice ‘Moričići’ – simbol grada Rijeke ili pak ‘Botuni’, originalno iz Šibenika. Pogledajte fotografije prekrasnog nakita i možda uočite nešto što bi Vam se svidjelo ili je možda idealan poklon za dragu Vam osobu.

Povodom Valentinova, Zlatarnice Rodić poklanjaju Vam prekrasne naušnice s kristalima u obliku srca! Naime, radi se o pomno odabranom komadu nakita, koji se uklapa u gotovo svaku kombinaciju – od vaših svakodnevnih, pa sve do svečanih izdanja. Decentne, a opet konkretno ‘blještave’ ove naušnice sa Swarovski kristalima instantno će ‘podići’ vaš look, a možda čak i vaše raspoloženje!

Poklon čitateljicama

Proizvode zlatarnice možete naći na spomenutoj adresi Bakačeva 11 ili pak u Jurišićevoj 10. Također, ako imate zamisao prekrasnog poklona, burme ili pak nakita koji dugo priželjkujete a nigdje nema baš takvog – javite se mailom [email protected] ili telefonom 014814936 s upitom. Opcije su neograničene!

[box style=”0″]

Zlatarnice Rodić povodom Valentinovog poklanjaju prekrasne srebrne naušnice sa Swarovski kristalima! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #zlatarnicarodic
  • Lajkate našu Facebook stranicu ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirajti frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti…Također, pozivamo i sve zaljubljene dečke i muževe da tagiraju svoju dragu! Uz tag, ukratko napišite zašto ih želite! Budite kreativni.

Prijave primamo do 28. veljače, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Suzana Miholčić.

[/box]

Više

Fashion report

Fotografije su nastale pod kreativnim vodstvom dizajnerice Ane Kuliš kojoj je profesionalna fotografija druga ljubav.

Trendovi

Sezona proljeće/ljeto 2018. u kategoriji modnih dodataka na velika je vrata donijela povratak trendova obožavanih u 90-ima poput tzv. pancir veza na ring naušnicama...

Fashion report

Nova A’marie kolekcija za proljeće 2018. - Endless Spring Vibe

Trendovi

Naušnice su onaj komad nakita koji svi prvo primijete na vama. Ako su pravilno odabrane, naglasit će ljepotu vašeg lica i uokviriti ga posebnim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.