Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Zlatni prijatelj vaših mališana

Ove godine bogatom dječjem sadržaju pridružile su se i Zaks zlatarnice koje će tijekom oba dana revije nuditi besplatnu uslugu bušenja ušiju suvremenom Inverness metodom, koja omogućava sigurno i higijensko bušenje ušiju te preslatke medicinske naušnice za mališane.

Kids Fashion Weekend, modno i kreativno događanje koje mnoga djeca i roditelji obožavaju, održava se od 5. do 6. travnja, u zagrebačkom Kaptol Centru. Ove godine bogatom dječjem sadržaju pridružile su se i Zaks zlatarnice koje će tijekom oba dana revije nuditi besplatnu uslugu bušenja ušiju suvremenom Inverness metodom, koja omogućava sigurno i higijensko bušenje ušiju te preslatke medicinske naušnice za mališane.

Prednost ove inovativne metode bušenja ušiju je u tome što je oštar vrh medicinske naušnice u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje naušnica bilo što ugodnije, a zacjeljivanje bezbolnije i brže. Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga bušenje ušiju postaje iskustvo bez stresa za dijete i roditelje.

 

 

U Kids Fashion Weekend Showroomu pronađite Zaksov kutak za bušenje ušiju i s punim povjerenjem svoje mališane prepustite u ruke ljubaznim i educiranim prodajnim savjetnicama, koje su posebno brižne i strpljive prema najmlađima. Veliki izbor medicinskih naušnica s motivima poput bubamarica i raznobojnih cvjetića oduševit će djecu, a najhrabriji će dobiti diplomu za hrabrost kao uspomenu na taj poseban trenutak.

Ne propustite posjetiti i dječju radionicu ‘Budi dizajner nakita powered by Zaks’ na kojoj će mališani moći izrađivati, crtati i oslikavati nakit kroz kreativnu i edukativnu igru. Napravljene uratke možete ponijeti kući, a stručni žiri će putem društvenih mreža odabrati najbolji koji će osvojiti nagradu.

Potražite Zaks kutak na Kids Fashion Weekendu i svojoj djeci priuštite dan za pamćenje!

Pročitajte još

Zanimljivosti

Canon je tijekom događaja Kids Fashion Weekend 2021 predstavio nekoliko zanimljivih novih, stiliziranih uređaja koji će oplemeniti životni stil svake obitelji

Zanimljivosti

Nikad slađi, nikad veseliji i konačno, nakon dužeg vremena, mali, slatki manekeni prošetali su pistom Kids Fashion Weekenda.

Dizajn

Ovog ljeta Zaks zlatarnice pripremile su glamurozne modne dodatke čije ćete dodire na preplanuloj koži jednostavno obožavati.

Događanja

Kids Fashion Weekend jedino je dječje događanje koje naglasak stavlja na prezentaciju i promociju dječje mode.

Advertisement