Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Zlatni tonovi jeseni Zlatarne Celje

Toplina i nježnost koju prenose bezvremenskim dizajnom i istančanom ljepotom nakita učinit će jesenske dane zavodljivim i modno usklađenim.

Toplina i nježnost koju prenose bezvremenskim dizajnom i istančanom ljepotom nakita učinit će jesenske dane zavodljivim i modno usklađenim.

Kolekcija Triumph of Love ispreplitanjem dva moćna simbola, pobjedničkog vijenca i srca, ističe apsolutnu dominaciju ljubavi nad svime. Kolekcija odiše elegancijom i profinjenošću, a dizajnerica Zlatarne Celje Désirée Kolarec inspiraciju za poruku ljubavnih pobjeda je pronašla u drevnim Olimpijskim igrama.

U zlatnoj kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

A u periodu u kojemu je kretanje nepredvidivo i često se osjećamo kao da se krećemo u cik cak smjerovima, Zlatarna Celje predlaže mladenačku srebrnu kolekciju Zig Zag. Odabrani set plavih i bijelih kristala pravi su uvod u hladnije dane i svojim geometrijskim oblikom sugeriraju da put do sreće nikad ne vodi ravno. Bijeli kristali odražavaju najljepše životne trenutke, a plavi predstavljaju one iz kojih crpimo životne mudrosti. Kolekcija odgovara ambicioznim osobama koje svoje trenutke na putu do sreće vole začiniti atraktivnim i smislenim modnim dodacima.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite u poslovnicama diljem Hrvatske.

Pročitajte još

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Trendovi

Zlatarna Celje još jednom oduševljava unikatnim dizajnom i bezvremenskom elegancijom.

Dizajn

Ljeto i nakit su neodoljiv spoj, a za pozdrav ljetu koje nam je napokon stiglo Zlatarna Celje predlaže najnovije Lencia kolekcije.

Trendovi

Poruka ljubavi na svim jezicima, u svim kulturama i bez obzira na vrijeme i prostor.

Advertisement