Znakovi horoskopa i panika

Ovan – panika ga vrlo, vrlo rijetko obuzima, to stvarno mora biti smak svijeta, iako bi i tada vjerojatno bio na mjestu, organizirajući i smirujući sve oko sebe

Bik – iako su na prvi pogled izuzetno stabilan znak, kad se nađu u nepoznatoj situaciji okruženi nepoznatim stvarima, panika se pojavljuje čak i kod njih

Blizanci – kraljevi drame, a ne panike, bez obzira na to što im nije nepoznat taj osjećaj, glavno im je da budu u centru pažnje u takvim situacijama.

Rak – analitičan znak kojem je panika uglavnom nepoznat pojam jer obično razmišlja najmanje tri koraka unaprijed i spreman je na sve mogućnosti.

Lav – paničare jedino i isključivo zbog sigurnosti voljenih osoba, zbog sebe ne, pa svoju neustrašivu prirodu rado pokazuju svima.

Djevica – drže paniku pod kontrolom i paničare samo kad je to stvarno potrebno, pa im nitko to ne uzima za zlo.

Vaga – nepoznato u njima izaziva paniku, no kako su pripremljeni za gotovo sve slučajeve, čak i tada to neće biti bezglava panika.

Škorpion – njihova će se stabilnost urušiti jedino u slučaju kada stvarno više ne vladaju situacijom i ne znaju što se zapravo događa.

Strijelac – paničari samo kad ne preostaje ništa drugo, jer u bilo kojoj drugoj varijanti nalaze drugi izlaz.

Jarac – ne paničari, apsolutno je stabilan i u situacijama u kojima će baš svi oko njih izgubiti glavu.

Vodenjak – skloni panici, no ona nije fatalistička već poticajna za njihov britak, analitičan um koji će paniku vrlo brzo nadvladati

Ribe – panika ovome znaku nije destruktivna, zapravo potiče njihovu volju za rješavanjem problema.

IZVOR metro-portal.hr