Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Znamo koji će se tip poklona intenzivno darivati u sezoni proljetnih svečanosti

Uz zlatnike i srebrnjake koji su čest izbor njihovih kupaca, ove ćemo se godine još više okrenuti medaljama.

Društveni kalendari ovih se dana pune uzbudljivim novim sadržajima, što nije ni čudno, jer gledamo ususret proljeću i početku još jedne sezone događanja koja će nam obilježiti slobodno vrijeme. Velike su šanse da se netko naš blizak krsti, pričesti ili ulazi u bračnu luku, pa se uz one slatke nedoumice o tome što ćemo odjenuti pred nas stavlja i vječni izazov: što ćemo pokloniti?

Upravo je vječnost kvaliteta kojoj sve više težimo kada su u pitanju pokloni za posebne prigode: krstitke, prve pričesti, svete potvrde, čak i promocije na fakultetima, rođendane i vjenčanja. Želimo ostaviti trag u vremenu i darovati bliskoj osobi vječnu dragocjenost koja će ostati lijepa uspomena.

Zlatnik „Dalmatinski pas“ Zlatna medalja „Krštenje“
FOTO: Iva Komesar

Tu našu težnju itekako dobro prepoznaju stručnjaci iz Hrvatske kovnice novca, koji iz godine u godinu donose novi sjaj staroj tradiciji darivanja zlatnika, srebrnjaka te zlatnih i srebrnih medalja. Oni ovu tradiciju osuvremenjuju i prilagođavaju je modernim potrošačima, pružajući pamtljivo rješenje za samu gestu darivanja, kojim će zadovoljni biti i kupac i osoba koju se daruje.

Ako se pita Hrvatsku kovnicu novca, što ćemo onda darivati ove godine? Uz zlatnike i srebrnjake koji su čest izbor njihovih kupaca, ove ćemo se godine još više okrenuti medaljama. Novost u ponudi Hrvatske kovnica novca, upravo su medalje koje dolaze u novim i većim promjerima, kao i u višoj čistoći zlata (Au 999,9/1000) i srebra, prilagođavajući se suvremenim potrebama i željama klijenata.

Zlatna medalja „Crkva sv. Marka“ Zlatna medalja „Sveti Antun“
Foto: Branimir Kralj

Bilo da birate zlatne medalje s motivom Svetog Antuna i Crkve svetog Marka, ili srebrne medalje poput one s motivom Zagrebačke katedrale i Trga bana Josipa Jelačića, svaka od njih nosi u sebi jedinstvenu priču i duboku simboliku.

Sve nove medalje dolaze u prepoznatljivoj plavoj kutiji s omotom, koja dodatno naglašava njihovu posebnost i važnost trenutka koji obilježavaju. A uz mogućnost personalizacije, poput graviranja željene poruke na srebrnim medaljama “Križ”, „Dan krizma“ i “Dan vjenčanja”, svaki poklon postaje još osobniji i dragocjeniji.

Srebrna medalja „Zagrebačka katedrala“
Foto: Branimir Kralj

Nadolazeće svečanosti u vašem životu prilika su za stvaranje vječnih uspomena i ostavljanje trajnog traga. Zato neka Hrvatska kovnica novca bude vaš partner u darivanju i omogući vam da svaki poseban trenutak obilježite na najljepši mogući način. Posjetite njihovu web trgovinu ili jedno od prodajnih mjesta i pronađite savršen poklon koji će trajati cijeli život.

Dar čitateljicama

Darujemo jednu čitateljicu – Srebrna medalja “Zagreb – Kamenita vrata”.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite i https://www.facebook.com/CroatianMint1993
  3. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  4. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 8. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Željka Andrušić

Ne propustite

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.