Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Znanje otvara vlastitu knjižaru i daruje!

U srijedu 16. kolovoza 2017. nakladnička kuća Znanje nakon dugo vremena ponovno otvara vlastitu knjižaru u Zagrebu, u prostoru bivše knjižare Algoritam Mozaik, na adresi Gajeva 1, Hotel Dubrovnik.

Iz Znanja ponosno obavještavaju da u srijedu 16. kolovoza 2017.,  nakon dugo vremena, ponovno otvaraju vlastitu knjižaru u Zagrebu, u prostoru bivše knjižare Algoritam Mozaik, na adresi Gajeva 1, Hotel Dubrovnik.

U knjižari će biti zastupljeni naslovi brojnih hrvatskih nakladnika, najnovija izdanja svjetskih i domaćih bestselera, publicistike i stručne literature, darovni program kao i program papirnice.

Osim toga, u knjižari će se ponovno naći veliki izbor knjiga na stranim jezicima iz svih područja te bogati odjel multimedije. U prizemlju će na velikom odjelu za djecu biti mnoštvo slikovnica, knjiga i najpopularnije društvene igre. Ljubitelji stripova moći će uživati u brojnim hrvatskim i stranim izdanjima, a bit će tu i veliki izbor kompjutorskih igara i filmskih DVD-ova.

Povodom otvaranja knjižare, od 16. – 31. kolovoza kupcima darujemo 25% popusta na sva izdanja nakladničke kuće Znanje.

U knjižari ćemo organizirati različita događanja, promocije knjiga, gostovanja stranih i domaćih autora te raznolike privlačne ponude za sve ljubitelje knjiga. Stoga se nadamo da će Zagrepčani, kao i njihovi domaći i strani gosti u ovoj kultnoj knjižari u samom srcu grada opet pronaći voljeno mjesto koje im otvara vrata prema novim svjetovima i kojemu će se uvijek rado vraćati.

Darujemo “Male prljave laži”

U maloj i izoliranoj sredini Falklandskog otočja nestanak djeteta prava je rijetkost, a zbog surova krajolika može značiti samo užasnu tragediju. Ali nakon što u kratkom vremenu nestane nekoliko dječaka – prvo iz jedne obitelji turista a potom i iz lokalne zajednice, mještani se suočavaju sa zastrašujućom mogućnosti da njihovi nestanci nisu slučajni te da se ubojica krije među njima. U potragu za nestalim dječacima uključuje se i Catrin Quinn, stručnjakinja za kitove koja nakon pogibije svojih dvojice sinova živi osamljeničkim životom. Catrin, njezina najbolja prijateljica iz djetinjstva Rachel i Callum, bivši vojnik i Catrinin ljubavnik, nakon nezamislivih gubitaka izgubili su povjerenje u svijet koji ih okružuje. I sami skrivaju strašne tajne, a nesigurnost i histerija među otočanima sve više raste…

Sharon Bolton (1960.) suvremena je britanska spisateljica trilera koja objavljuje i pod imenom S. J. Bolton. Dobitnica je nagrada Gold Dagger za roman Blood Harvest i Mary Higgins Clark za roman Awakening. Njezin prvijenac Krvava žetva (Sacrifice, 2008.) bio je proglašen najboljim novim ostvarenjem na britanskom Amazonu.

„Ovaj briljantno napisan triler pun laži i izdaja vodi nas do neočekivanog, hipnotizirajućeg kraja.“ Publishers Weekly

„Zarazno… ostavlja čitatelja u nedoumici do posljednje rečenice. Obavezno štivo ove godine.“ Daily Express

„Vješto napisana igra laži i izdaje te upečatljiv opis izolirane otočne sredine Falklanda čine ovu knjigu doista posebnom.“ Guardian

„Odlična karakterizacija likova poštuje psihološku složenost troje otočana koji služe kao naratori… no na kraju je – doslovno na posljednjoj stranici – fabula ta od koje nas hvata jeza.“ New York Times

“Njena Krvava žetva je tako napet roman. Baš se veselim novom uratku!” Ljubica Jurič, urednica She.hr

[box style=”0″]

i She.hr darivaju! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #maleprljavelezi

Prijave primamo do 21. kolovoza, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Marina turkalj!

[/box]

Ne propustite

She Book Club

S ljubavlju, Pamela otkriva nam sasvim novu stranu Pamele, pravu istinu o njezinom životu i karijeri dajući cjeloviti prikaz svog života bez uljepšavanja.

She Book Club

Jedne večeri, vozeći se kući i zapeo u prometu, Gabe ugleda lice djevojčice na stražnjem prozoru hrđavog starog automobila.

She Book Club

Loreth Anne White višestruko je nagrađivana autorica kriminalističkih trilera koji su prodani u više od tri milijuna primjeraka diljem svijeta

She Book Club

Tess Gerritsen jedna je od najčitanijih suvremenih autorica forenzičarskih trilera.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.