Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Znate li da postoji Svjetski dan bombi za kupanje?

Bombe za kupanje pretvaraju skromnu kadu u portal u drugi svijet: možebitno svijet opuštanja, inspiracije… ili čak zavođenja.

Proslavite Svjetski dan bombi za kupanje uz Lush, odabirom svoje besplatne bombe za kupanje!

U srijedu 27. travnja posjetite omiljenu Lush trgovinu i odaberite bombu za kupanje koju ćete ponijeti kući. Lush osoblje pomoći će vam odabrati bombu za kupanje dostupnu u trgovini koja je prikladna trenutku baš za vas ovog Svjetskog dana bombi za kupanje. Ponuda traje do isteka zaliha.

Zašto Lush slavi Svjetski dan bombi za kupanje?

Lush je nagrađen zaštitni znak za bombe za kupanje 27. travnja 1990. nakon što ih je 1989. izumila suosnivačica Lush i izumiteljica proizvoda, Mo Constantine. Iako je prije bio nepoznat, izraz ‘bomba za kupanje’ sada je široko prihvaćen te je dodan u Oxfordski rječnik. Zaštitni znak otad je istekao, ali radost bijega u vrtloge veselih boja raširena je više nego ikada prije. Može biti boja, miris, #bathart ili čisto opuštanje, ovaj legendarni Lush izum poprimio je vlastiti identitet: bombe za kupanje zaslužile su mjesto u kulturnom duhu vremena.

Tijekom ovih nekoliko izazovnih i transformacijskih godina bili smo inspirirani povećanjem međunarodne svijesti o moći uključivanja kupanja u naše wellness rutine. Bombe za kupanje pretvaraju skromnu kadu u portal u drugi svijet: možebitno svijet opuštanja, inspiracije… ili čak zavođenja. Zatvoreni dio naših domova, kupaonice su postale prostori utočišta i utjehe, a bombe za kupanje stvaraju iskustvo od kojeg jednostavno nismo spremni odustati dok se svijet dalje okreće.

Svjetski dan bombi za kupanje početak je niza aktivnosti kojima se slave Lush kupke i promoviraju važnosti isključivanja, dubokog disanja i dopuštanja da vas vaša kupaonica odvede na neko drugo mjesto.

Ne propustite

Beauty report

Posljednjih 15 godina, Charity Pot prodavan je u 42 država i sakupio je više od 65 milijuna funti uz više od 13,700 donacija.

Zanimljivosti

LUSH je ove godine pripremio sve što bi vam moglo zatrebati u kupaonicama ove Noći vještica.

Beauty report

Lush pjenušave kupke nadilaze tekuće kupke, te dolaze u mnogo različitih boja i oblika kako bi stvorili jedinstveno iskustvo bez nepotrebne ambalaže.

Beauty report

Postoji li nešto bolje od divnih, cvjetnih i senzualnih trenutaka u kadi ili pod tušem kako bi se razmazile baš kako i zaslužuju?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.