Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Znate li da sami uništavamo orgazam –

O čemu zapravo razmišljate u trenucima kad dolazite do orgazma?

O čemu zapravo razmišljate u trenucima kad dolazite do orgazma? O tome kako se osjećate odlično ili o tome kako zasigurno izgledate smiješno dok radite taj “O” izraz lica? Ako je odgovor ova druga opcija, niste jedini.

Mnogi se bore sa samopouzdanjem kada je riječ o izrazu licu za vrijeme orgazma, a pogotovo žene. Svi zamišljamo scene u kojima trenutak orgazma izgleda savršeno, no to baš u realnosti i nije tako, prenosi Metroportal.

Baš zato mnoge žene ne žele pokazati svoje “pravo lice”, točnije ekspresiju, a kao posljedica toga je i umanjeno seksualno zadovoljstvo. Čak je i znanost potvrdila ove navode. Naime, i žene i muškarci koji su bili zabrinuti zbog facijalne ekspresije su teže dostizali orgazam.

Rezultati su pokazali kako su žene te koje se više brinu oko izgleda za vrijeme seksa. “Žene generalno iskazuju veće brige oko ove teme nego muškarci. I nije čak riječ samo o izrazu lica za vrijeme orgazma, nego o cjelokupnom izgledu za vrijeme seksa”, rekla je psihologinja Holly Richmond, piše portal Health. Richmond vjeruje da se mnogo žena boji kako će njihov izraz lica biti “turn off” partneru, a zapravo je baš suprotno jer se muškarci osjećaju muževnije kada vide partnericu koja uživa.

“Kada ste zabrinuti o tome kako izgledate, ne možete biti u potpunosti prepušteni seksu”, zaključila je.

Više

Seks i osjećaji

Znate li išta o swinganju, osim što imate najvjerojatnije pretpostavku da je to zamjena za varanje?

Savjeti stručnjaka

Svjetski dan spolnog zdravlja obilježavamo 4. rujna kao podsjetnik da je spolno zdravlje važan dio cjelokupnog zdravlja.

Život u dvoje

Vodeći se često onom da je “bolje biti u bilo kakvoj vezi, nego ostati solo”, veliki broj parova, iz straha od usamljenosti, ostaje u...

Drama Queen

U četrdesetima sam. Sama sam. Nemam frajera i nisam rodila.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.