Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Znate li kako zavodi koji horoskopski znak?

Pogledajte sami što astrologija govori o zavođenju prema Zodijaku.

U zavisnosti od horoskopskog znaka, neki od nas su povučeni i stidljivi, dok su drugi vrlo direktni i otvoreni kada se radi o zavođenju. Pogledajte sami što astrologija govori o zavođenju prema Zodijaku.

OVAN

“Alfa mužjak” i napada čim ugleda potencijalni plijen. Vrlo je direktan, šarmantan, ali i nestrpljiv. Osvaja brzo i ne gubi vrijeme na romantiku. Ženske pripadnice ovog znaka također jasno daju do znanja što žele i vrlo otvoreno to pokazuju. Astrologija ovog znaka ukazuje da s Ovnom uvijek znate na čemu ste.

BIK

Uživa u zavođenju. Voli romantične večere, izlaske i šetnje. Najviše značaja pridaje pravljenju atmosfere, pri čemu je i više nego galantan. Astrologija Bika ukazuje da su i ženske pripadnice ovog znaka takve da žele da njihov muškarac ima dovoljno samopouzdanja, ali i novca kojim će ih zavesti.

BLIZANAC

Neodoljivo šarmantan i duhovit. Osvaja svojim dječačkim duhom i pozitivnom energijom. Ženski Blizanci su slični muškim predstavnicima – uživaju u flertu, ali brzo gube interes. Astrologija ovog znaka ukazuje da je potrebno da Blizance držite na odstojanju kako biste održali njihovu pažnju.

RAK

Oličenje tradicionalnog, porodičnog i odanog muškarca koga će voljeti cijela vaša obitelj. Nepopravljiv je romantičar, pa očekujte da će vas zasipati cvijećem, čokoladama i plišanim igračkama. Žene Rakovi mogu se prilagoditi svakom tipu muškarca, ženstvene su, brižne i idealne domaćice. Ako želite da je zavedete i osvojite, astrologija vam savjetuje da je stalno podsjećate kako ćete zauvijek biti pored nje.

LAV

Hvalisavac, pa će pokušati da vas impresionira svojim uspjesima na poslu, sportu i društvenom životu. Slično muškom Lavu, i Lavica uživa da je u centru pažnje, zato joj pokažite koliko joj se divite kao ženi i kao ličnosti. Astrologija savjetuje da joj dozvolite da troši malo vise vašeg novca i ova će divlja mačka biti vaša.

DJEVICA

Znanstvenik i praktičar, zato će već na prvom sastanku pokušati da vas zadivi svojim obrazovanjem i informiranošću o svim svjetskim događanjima. Ženske Djevice žele slušati i promatrati od glave do pete dok vodite razgovor s njom, zato vodite računa da na sastanak dođete čisti i mirišljavi – ovo će biti veoma bitno za vašu izabranicu.

VAGA

Najprije će se potruditi da vas osvoji svojom pojavom. Očekujte da će mu kosa biti besprijekorna, a garderoba detaljno ispeglana. Pored toga, osvajat će vas svojim finim manirama, jer je on prije svega veliki džentlmen. Astrologija ženske Vage govori da je rođena zavodnica, a od vas će očekivati da nijednog trenutka ne skidate pogled s nje. Ono što može da je odbije su nametljivost i vulgarnost.

ŠKORPION

Zavodi svojim pogledom – i to je dovoljno da vas obori s nogu. On je vrlo uporan, galantan i privlačan, i skoro je sigurno da mu nećete odoljeti. Žena Škorpion nije nimalo slabiji igrač. Ova nimfa će Vas zavoditi svojim seksipilom, ali znajte da su njeni prohtjevi uvijek, i više nego visoki.

STRIJELAC

Ima odliku “brzog muškarca”, pa će vas osvajati opasnom vožnjom, avanturističkim duhom, ali i svojim dječačkim optimizmom i duhovitošću. Astrologija ukazuje da su ženske predstavnice ovog znaka također nepredvidive i avanturistički nastrojene, a zavode svojom fizičkom pojavom i intelektom.

JARAC

U zavođenju zna da bude pomalo nespretan, pa mu oprostite ako na prvom sastanku napravi neku glupost, jer je ovaj muškarac izuzetno vrijedan, uspješan i pružit će vam skoro sve što želite. Žene Jarčevi su ponekad toliko prefinjene, da muškarci u njihovom prisustvu osjećaju strahopoštovanje. Ipak, i one su samo žene, zato se potrudite da otklonite njenu stidljivost i imajte strpljenja kada je ova žena u pitanju.

VODENJAK

“Opušten” u svakoj situaciji, pa čak i kada umire za vama, nećete to ni znati. Pažljivo će upijati svaku Vašu riječ i biti omađijan vašom pojavom i ličnošću, a da vi to nećete ni primijetiti. Astrologija ukazuje da je žena Vodenjak intelektualni i proračunat tip – zato svog partnera bira prema obrazovanju. Uživa u muškoj upornosti i želji da pokušavate da učinite sve za nju.

RIBA

Osjećajna i pažljiva. Iako u zavođenju ovaj muškarac djeluje nespretno i stidljivo, kada mu se ukaže prva prilika da bude nasamo s vama, osvojit će vas svojom romantičnošću. Žene Ribe žele da ostanu tajnovite, pa čak i kada ste sigurni da ste je osvojili, ona vam to neće reći. Uživa u zavođenju i romantičnim trenucima u dvoje.

Autor: Vedran Božičević

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi su Ribe, Djevica i Škorpion.

Horoskop

Mars je planet aktivnosti, energije i pokazuje nam kako i u kojem smjeru djelujemo.

Horoskop

Pokušajte ne shvatiti ovo osobno. Sve je u dobroj zabavi, zar ne?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan će biti Strijelac, Jarac i Lav.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.