Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Znate li nositi boje na očima?

Možda niste znale, ali maskare u boji su idealan način za, ne samo osvježiti vaš izgled, nego istaknuti boju svojih očiju?

Ako postoji ijedan proizvod koji je većini žena neizostavan u rutini šminkanja – to je svakako maskara! Trepavice uglavnom ističemo crnom maskarom, zar ne?

Možda niste znale, ali maskare u boji su idealan način za, ne samo osvježiti vaš izgled, nego istaknuti boju svojih očiju? Moguće je to potpuni izlazak iz vaše zone komfora, ali vjerujte moglo bi biti pravo osvježenje koje nam je danas svima toliko potrebno.

Avon True Lash Genius 5u1 maskara

Avon True Lash Genius 5u1 maskara sada donosi izrazito duboke i intenzivne 3 nijanse u boji: plavu, ljubičastu i zelenu, uz već klasične crnu i smeđu nijansu.

AvonTrue Lash Genius maskara trenutno pruža vrhunski izgled trepavicama dodavanjem bogatog, impresivnog volumena, pune dužine i razdvajanja trepavica. Quick Glide Gel formula maskare prožeta je crnim pigmentima koji su istovremeno i jaki i lagani. Visokotehnološka Smart Control četkica s kratkom vlaknima brzo nanosi formulu na trepavice, od korijena do vrha i u kutovima oka, pružajući ono najvažnije – dramatičan volumen i boju!

Nekoliko savjeta!

Avonova Beauty trenerica Maria Santini podijelila je nekoliko savjeta kako nositi maskaru u boji i dodati zanimljivu dubinu svom pogledu. Možete ju nositi i tijekom dana, pa i na posao. Kad se odlučite za maskaru u boji, otvorit će vam se jedan novi svijet mogućnosti:

  1. Samo na donje trepavice, dok ćete na gornje nanijeti tradicionalnu crnu. Idealan pristup za sve one koji vole postepeno isprobavati nove stvari.
  2. Samo na vrhove gornjih trepavica, nakon što ste prethodno nanijeli sloj crne maskare. Ostavlja zanimljiv efekt koji je prikladan i u formalnim prigodama.
  3. Na cijele trepavice: gornje i donje, pa čak i u kombinaciji s izvučenom linijom olovke za oči u boji, uz gornju liniju trepavica. Za sve one koji ove godine žele vidjeti dramu jedino na svojim očima: „Samo jako ili nikako!” Avon True Diamonds olovka za oči jednostavno će definirati oči i dodatno naglasiti maskaru u boji.
  4. Dvobojno,tako da jednu boju maskare nanesete na gornje trepavice, a drugu boju na donje trepavice. Usudite se poigrati bojama, zašto ne?

Koja boja za koju nijansu očiju?

Ako imate plave oči, plava ili ljubičasta maskara dodatno će istaknuti vaš plavi prodoran pogled. Ako si zelenooka, savršeno će ti pristajati kontrastna ljubičasta maskara. Dok će smeđe oči najbolje istaknuti plava ili zelena maskara.

Šminkanje prije svega treba biti zabava, tako da birajte boje koje volite. Bilo da ste u 2021. odlučile biti hrabre i iskoračiti iz svoje zone komfora ili postepeno testirati sebe u novim perspektivama, zaslužujete pohvalu #gledajmesada! Avon je tu da vas podrži na vašem putu: zajedno osnažujemo žene i zajedno stvaramo nove priče.

Više

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Trendovi

Predstavljamo novu maskaru False Lash Effect XXL, inspiriranu salonskim ekstenzijama trepavica, a koju je svladao Max Factor – maskaru koja daje dramatičan rezultat koji...

Beauty report

Maskara je najkorištenija dekorativna kozmetika na svijetu!

Beauty report

Donosimo nekoliko make-up trikova koji će vam u velikoj mjeri pomoći da postignete besprijekoran make-up lica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.