Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Znate li se našminkati primjerno svojim godinama?

Za zrelu kožu uvijek je pravilo – manje je više.

Drage naše, ako svakodnevno nanosite šminku jeste li primijetile da što smo starije to nam sve manje pašu određene nijanse ili teška šminka? E pa, vrijeme je da se ostavimo teških stvari! Zaboravite na crna sjenila, olovke za oči koje dodatno zatvaraju pogled, teške i tekuće pudere te dugačke ekstenzije trepavica. Pitali smo Studio Marijanis kako nanijeti šminku na zrelu kožu te što trebate izbjegavati.

Za zrelu kožu uvijek je pravilo – manje je više, kažu nam u Studiu Marijanis! Podloga je najvažnija, a ona treba biti lagana, bez pudera u kamenu. Nepravilnosti na koži se ublaže korektorima tako da s podlogom lagane ili srednje prekrivene moći, koža izgleda maksimalno svježa.

žena, šminka, zrelo

Primeri koji popunjavaju pore i lagano zatežu kožu također pomažu da cjelokupan izgled bude efikasniji. Od sjenila najviše pristaju zemljani tonovi, što u mat verziji, što u lagano shimmerastim nijansama za svečanije prilike.

Ruževe možete koristiti u jačim nijansama, što se odnosi i na nude nijanse, najbitnije je da nije transparentan, osim po želji klijentice.

Rumenila su vam obavezna! Na kožu je potrebno nanijeti decentnu količinu bronzera, ali highlight nikako. Imajte na umu kako svjetlucavi proizvodi dodatno naglašavaju zrelost kože i bore. Obrve možete lagano naglasiti sjenilom, a parcijalne trepavice su dozvoljene za podizanje spuštenih očiju.

Anja Mihaljević

Više

Dobar posao

Mihaela Mikić je poznata kao majstorica svojeg zanata i stoga često primjećuje greške koje Hrvatice čine kada je šminkanje u pitanju.

Beauty report

Trepavice daju punoću i dubinu pogledu, ističu sjaj očiju i čine ih većima.

Predstavljamo

Želite punije usne, ljepšu kožu ili tanji nos? Naučite kako pretvoriti mane u vrline!

Ljepota

Za dnevni look zaobiđite tekuće pudere koji će vam zatvoriti sve pore i time pospješiti znojenje. Umjesto pudera koristite korektor za pokrivanje sitnih nedostataka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.