Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Znate li što je doista potrebno za jake kosti?

Kako svakodnevno priskrbiti organizmu formulu koja sigurno i zajamčeno štiti kosti?

Izgradnja i održavanje čvrstih, zdravih kostiju nešto je na što treba paziti tijekom čitavog života jer je koštano tkivo u stalnom procesu oporavka. Veliku ulogu ima zdrava i uravnotežena prehrana, fizička aktivnost te boravak na otvorenom, no uz ubrzani tempo kakav nameće današnji život to je često vrlo teško ostvarivo.

Mnogi smatraju kako su slabe kosti neizbježan dio starenja, međutim, činjenica je da se gubitak koštane mase i osteoporoza mogu se spriječiti, pa čak i “popraviti” zdravim životnim navikama.

Kako svakodnevno priskrbiti organizmu formulu koja sigurno i zajamčeno štiti kosti?

Za zdravlje kostiju presudnu ulogu ima kalcij, a njegov manjak u organizmu može dovesti do dramatičnog gubitka gustoće kostiju, lomova kostiju, krivljenja kralježnice te osteoporoze, kojoj su posebno sklone žene nakon menopauze. No, uz kalcij presudnu ulogu imaju vitamini D i K koji dopremaju i implementiraju kalcij u kosti.

Vitamin D pomaže tijelu apsorbirati kalcij te regulira i količinu kalcija u krvi. Manjak vitamina D izravno ometa potpuno iskorištavanje kalcija koji se unosi u organizam. Vitamin K pak potpomaže ugrađivanju kalcija u  kostiju i djeluje na ravnotežu kalcija u tijelu.

Vrlo često o zdravlju razmišljamo tek kod prvih tegoba, no kada govorimo o zdravim i jakim kostima izuzetno je važno na vrijeme pronaći pouzdanog saveznika.

CalxPlus idealna je dnevna doza kalcija, pojačana vitaminima D3 i K1 te predstavlja učinkovito, pouzdano i sigurno „3u1 rješenje“ za jake i zdrave kosti. U obliku ukusne karamele bez šećera, s manje od 11kcal, bez glutena i laktoze te praktičnog pakiranja CalxPlus dodatak je prehrani koji je doista vrlo lako i ugodno imati pri ruci u svakom trenutku. Jedna CalxPlus tableta sadrži 600 mg elementarnog kalcija, a preporuka je uzimati 2 tablete CalxPlusa na dan. Osim toga, ugodan okus vanilije i čokolade osvojit će i najzahtjevnije.

Svakodnevno uzimanje CalxPlusa omogućavaju da se bezbrižno posvetite svakodnevnim obvezama i budete sigurni da ste svoj organizmu pružili doista najbolje. Naime, dvije tablete CalxPlusa znače jednako kao i četiri čaše mlijeka, 45 minuta na suncu, dvije porcije voća i dvije porcije povrća – točno ono što nam je svakodnevno potrebno za zdrave i jake kosti.

Dodatak prehrani CalxPlus dostupan je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više informacija: https://www.calxplus.eu/

[box style=”0″]

CalxPlus čeka dvije čitateljice.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #kosti
  2. Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  3. Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 9. studenog, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi

Dobitnice

  1. Maja Gašparić
  2. Valerija Hotko

[/box]

Pročitajte još

Beauty report

Za NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN klinički je dokazano da poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću i gustoću kose te sprječava nastanak dubinskih bora.

Savjeti stručnjaka

Kalcij ima izuzetnu ulogu u očuvanju zdravlja - neophodan je za zdrave kosti i zube te sprječava osteoporozu, koju se, s razlogom, naziva bolešću...

Budi fit

Izbor je velik - kravlje, kozje, ovčje, sojino, rižino, bademovo...

Fashion report

Spektar boja i zabavni dizajn kostiju zaštitni su znak predkolekcije za proljeće 2012.

Advertisement