Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Znate li tko je vaš idealni ljetni partner po horoskopu

Jeste li za rogatog Ovna, opasnog Škorpiona, neuhvatljivu Ribu ili kompliciranog Blizanca?

Želite baciti Amorovu strijelu ovo ljeto? Znate li u kojem smjeru ili prema kome je uputiti? Jeste li za rogatog Ovna, opasnog Škorpiona, neuhvatljivu Ribu ili kompliciranog Blizanca? Momci su i ovako “opasni”, a ljeti posebno jer “pecaju” i oni, i to krajnje proračunato.

Ovan

Bacajte ka Strijelcu jer je opće poznato da ovi momci mogu prirediti nezaboravne trenutke. Pripadnici ovog znaka pozitivno će utjecati na vas, šireći vam krug interesiranja, pravilno usmjeravajući vašu energiju. Uz muškarca Ovna, žena će se uvijek osjećati zaštićeno, a u krevetu više nego zadovoljno jer kod Ovna strast je glavni pokretač u životu.

Bik

Locirajte muškarca koji je Djevica jer je on onaj koji će vam pružiti odnos pun uzajamnog razumijevanja. Ženi Biku će odgovarati praktičnost, mudrost i ozbiljnost jedne Djevice. Udruženim snagama možete mnogo toga postići jer ćete biti izvanredni prijatelji i ljubavnici koji će znati udovoljiti međusobnim potrebama.

Blizanci

Ako ste pripadnica ovog znaka onda težite nekom Lavu koji će svojom snagom i toplinom “grijati” vaše srce, ali i tijelo. Lav muškarac je kao neki učitelj koji će vas suočiti s vašim manama ali i prednostima, dajući vam vjetar u leđa svojom energijom.

Rak

Žena koja je “račica” tijekom ljeta bi trebala “loviti” nekog Škorpiona jer će on znati od svih znakova cijeniti njezinu potrebu za toplinom, domom i obitelji. U neku ruku “čitat će” vaše misli, a pružit će vam sjajan intelektualan i emocionalan odnos. Plus, nikada vam neće biti dosadno.

Lav

Potražite nekog Ovna jer samo on može slijediti vaše želje. Vašu vezu će krasiti visoki nivo tolerancije i kompromisa, iako ćete imati sitne svađe uslijed sličnog temperamenta.

Djevica

Vama najbolje odgovara Jarac jer će razumjeti vaše strahove i pružiti vam dovoljno ljubavi i zaštite. Plus, oboje ste praktični i vrlo realni znakovi koji su usmjereni ka njegovanju obiteljskih vrijednosti.

Vaga

Trk po Vodenjaka jer će on znati zadovoljiti sva vaša erotska čula. Uz njega vam nikada neće biti dosadno jer će umeti da vas oraspoložiti kada ste tužni ili umorni.

Škorpion

Vama je potreban nježan, strastven i senzualan muškarac kojeg možete pronaći u znaku Ribe. Vaš će odnos biti krajnje emotivan i buran, ali Riba će umeti da podnese vaše promjene raspoloženja pa i vaše bodlje ironije i kritike.

Strijelac

Dame u ovom znaku bi morale pronaći nekog vatrenog Ovna koji će im priuštiti željenu akciju i uzbuđenje. Plus, Strijelac će uvijek razumjeti vaše potrebe i davati vam dovoljno prostora da se izrazite i otvoriti, a na seksualnom planu, nemate brigu. Vatra na kvadrat!

Jarac

Vama je potreban Bik jer će vam pružiti ono čemu najviše težite: sigurnost! Oboje ste znaci koje čvrsto vjeruju u tradiciju, ali i obiteljske vrijednosti pa ćete zajedno lakše postići sve to.

Vodenjak

Blizanci su vaš savršen partner za ljeto. Ovaj muškarac će razumjeti vaše hirove i potrebu zadržati individualnost i slobodu. Plus, oboje ste društveni i uvijek imate teme za razgovor.

Ribe

Vama najviše odgovara Rak jer će svojom miroljubivom naravi umiriti vašu sumnjičavost i ljubomoru. Muškarac Rak će vas čitati kao otvorenu knjigu, plus pružiti vam tako željeni osjećaj sigurnosti.

Izvor:cosmopolitan

Više

Horoskop

Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima.

Horoskop

Je li i vas trenutni način života umorio i želite da se nešto iznenada preokrene?

Zanimljivosti

Online tečaj astrologije za apsolutne početnike vrlo je popularan i jednostavan način koji omogućuje da učeći osnove astrologije saznate svoj horoskop, te naučite analizirati...

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Blizanac i Vodenjak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.