Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Znate li tko su najprgaviji znaci horoskopa

E, pa ako je vjerovati horoskopu, oni najprgaviji su među ova tri znaka.

Znate one ljude koji kada se šalite na njihov račun nabace kakav kiseli smiješak, naljute se za najmanju sitnicu, pa vam se i osvete kada to najmanje očekujete?

E, pa ako je vjerovati horoskopu , oni su  sigurno jedan od ova tri znaka.

Ovan

Ovan je vatreni znak i ima prilično kratak fitilj. Ako nešto je za većinu skoro neprimjetna sitnica, on to može doživjeti kao napad na njegov ego. A onda spašavaj se tko može. Njihove burne reakcije nekada su toliko nepromišljene i neopravdane, da ćete ostati bez teksta. Ako se našalite na njegov račun, a on to shvati kao napad, u stanju je žustro reagirati i demonstrativno napusti zabavu, kafić, stan, teren… Druga varijanta je da vas uvuče u raspravu koja može trajati satima, sve dok on ne izađe kao pobjednik. Također je veliko zlopamtilo, nemojte to  zaboraviti. Ipak, unatoč svemu, osobu u ovom znaku lijepo je imati u svom životu.

Lav

Lava njegova taština sputava na svim životnim poljima. Ako je  povrijedite, očekujte osvetu. Lav je samoživ i voli se ponašati kao diva, pogotovo ako misli da je oštećen ili povrijeđen na neki način. Kada zna da nema argumente za svoje tvrdnje, napustit će raspravu uz viku, galamu i lupanje vratima. Čak i kada zna da je pogriješio, neće se javiti prvi, pa makar se srušio cijeli svijet! Zbog svoje taštine žrtvuju veze i prijateljstva koje su gradili godinama. Zato ih astro svrstava u najgore prijatelje.

Škorpion

Škorpionima ne treba puno da se naljutile, a ako se razbjesne spremni su i na niske udarce poput provociranja i bockanja, vrijeđanja, a ponekad i fizički nasrne na onog tko ih razbjesni. Labilni su i  njihove reakcije je nemoguće predvidjeti, a svaku svađu proživljavaju vrlo emotivno. Kada je povrijeđen, neće biti miran dok se ne osveti. Budući da se osveta servira hladna, lukavo će je smišljati i čekati pravi trenutak. Tako da, ako se nađete na meti Škorpionovog osvetničkog pohoda, nemojte se iznenaditi što ne znate što ste mu učinili nažao. To je mogao biti i nepromišljen komentar koji ste uputili prije par godina, a koga se nitko ne sjeća sem zlopamtila.

Izvor: srbijadanas.com

Ne propustite

Horoskop

Evo nekih sadržajnih uputa prema grupama znakova, tek toliko da vas potaknu u vašem individualnom izboru prema samom sebi.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ribe, Rak i Blizanac.

Horoskop

Nekad se mučimo, nekad gladujemo, a možda ne znamo da nam može pomoći Horoskop dijeta!

Horoskop

Oni su odvažni, buntovni i pomalo ludi. Ovi horoskopski znakovi će vas uvući u neprilike pa vas čak natjerati da preispitate svoj izbor prijatelja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.