Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Znate li za torbe od drva i papira? Znamo gdje ih nabaviti!

Ana Marija Hajduk, ime je djevojke koja stoji iza AMD Dizajn brenda – originalnog i unikatnog brenda torbi.

Ana Marija Hajduk, ime je djevojke koja stoji iza AMD Dizajn brenda – originalnog i unikatnog brenda torbi. Torbe izrađuje od plastificiranog papira te kombinacijom papira s drvom. Uz ovu još neviđenu kombinaciju, nije ni čudo što su odmah postale mega hit koje sve trendseterice jednostavno moraju imati u svojoj kolekciji.

„Svaka torba je unikat te ih osobnost izdvaja iz mase. Neobične su i vrlo uočljive. Prvenstveno su posebne po materijalu od kojeg se rade“, opisuje Ana Marija svoj jedinstveni brend. „Tehnika izrade je jedinstvena samo za takav materijal. Činjenica da je cijeli proces izrade u ruci, čini ih još više posebnima. Za izradu jedne torbe potrebno je otprilike 30 sati. Za veće i zahtjevnije, čak i više. Naime, papir se reže u trakice koje se plastificiraju, zatim se posebnom tehnikom presavijaju, spajaju te na kraju šivaju kako bi se dobila torba“, objasnila nam je proces izrade torbe.

Ana Marija inače dobiva narudžbe tako da svaka torba zaista je originalna jer klijentice sudjeluju oko ideje, kombinacija i sl. Kako je došla na ideju izrade torbica od plastificiranog papira i drva objašnjava nam kako ju je ovakva torba privukla na prvi pogled još prije nekoliko godina kada ju je ugledala na internetu. „Znatiželja me natjerala da doznam za tehniku izrade, a kreativnost je utjecala da takve torbe počnem i sama izrađivati. Strast prema stvaranju potaknula me na stvaranje vlastitog brenda“, priča nam.

Koliko se dizajn torbi promijenio od početka, odnosno prve kreirane torbe, do danas, potvrđuje nam sama Ana Marija koja kaže kako osim papira, sada nudi i torbe u kombinaciji s drvom. Kod takvih torbi moguće je graviranje na drvo, bilo ime ili posveta, a i slika, motivi, slova – zapravo, sve što poželite.

Za kraj nam otkriva kako bih voljela ostvariti suradnje s brendovima koji s kojima bi se upotpunila kroz zajedničke ideje.

Više

Fashion report

U svojoj novoj kampanji Argentum se želio sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh".

Fashion report

U optike diljem Hrvatske stigla je nova VonBogen kolekcija dioptrijskih okvira za žene i muškarce koju karakteriziraju kvaliteta, posebnost i inovativni dizajn.

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Fashion report

Crocs slavi novom kolekcijom, predstavljajući ikonske parove s poznatim printom Hello Kitty, prepoznatljivim nijansama lika i ekskluzivnim Jibbitz dodatcima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.