Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
DanielaHocevar_MarinRozic_MartinaNolaSau_IvanNovaciciLukaŽoric

Zdravstveni karton

Zona Vital sve što je potrebno za zdrave blagdanske odluke

Linija proizvoda Zona Vital nastala je i razvija se osluškivanjem i predviđanjem potreba kupaca.

Oktal Pharma je u srijedu u šarmantnom zagrebačkom Kim’s Coffeeju uz pjesmu, s igračima Cibone i s nezaobilaznim Djedom Božićnjakom dočekala urednike i novinare i zahvalila im na ovogodišnjoj potpori.

„Linija proizvoda Zona Vital nastala je i razvija se osluškivanjem i predviđanjem potreba kupaca. Zaista je nastala s puno ljubavi i iz srca. Bio je ovo veliki poslovni iskorak i izazov, s obzirom na to da je riječ o liniji proizvoda koju su kreirali naši stručnjaci i zahvalni smo da ste i vi novinari, ali i tržište prepoznali Zonu Vital kao odličan doprinos očuvanju zdravlja. Prepoznao nas je i KK Cibona čiji smo ponosni sponzor. Kupci prepoznaju trud i rad uložen u naše proizvode, a to je ono što nam je najvažnije“, izjavila je Daniela Hočevar, mr.sci. voditeljica odjela, iz Oktal Pharme.

Linija proizvoda Zona Vital

Proizvodi Zona Vital se kontinuirano razvijaju, a Oktal Pharma ulazi u segmente u kojima do sada nije bilo moguće očekivati prirodne proizvode.

ZonaVital_Pressevent_9

Zonu Vital čini 5 skupina proizvoda. Jedna skupina brine o zdravlju srca i krvnih žila, a druga je dobrodošla trudnicama i bebama. Za svakodnevnu brigu o zdravlju, općem stanju organizma i energiju namijenjena je treća skupina. Tu je i četvrta skupina proizvoda za zdravlje živčanog sustava. Peta je skupina namijenjena probavnim organima.

No, to nije sve, poručuju iz Zone Vital. Primarni cilj Zone Vital je kontinuirani razvoj u suradnji s kupcima koji sudjeluju u kreiranju novih proizvoda.

Dojavite im kakve proizvode želite i to na mail [email protected].

Više o Zoni Vital možete saznati na web stranici http://zonavital.hr/zona-vital/ , na Facebook stranici https://www.facebook.com/mojepojacanje/ kao i na Instagramu.

Više

Beauty report

Na svakom koraku nam sugeriraju unošenje kolagena u organizam.

Budi fit

Iako smo često “robovi loših navika”, postoje brojni mehanizmi kojima možemo usvojiti kvalitetne i zdrave navike.

Istaknuto

Upoznajte nekoliko najčešćih razloga nakupljanja kilograma nakon 40-e i jednostavna rješenja

Dobar posao

Nika Pintar i Bruno Balen osnivači hrvatskog startupa Cidrani, odlučili su uložiti u kreiranje prehrane sutrašnjice i oduprijeti se najavama teškog gospodarskog razdoblja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.