Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Zov snježnih padina uz Glacier

U čemu je tajna Glacier modela?

Iako mnogi siječanj smatraju najdepresivnijim mjesecom u godini, sam početak godine sa sobom donosi i neke veselije stvari kao što je skijanje! Posljednjih godina sve popularniji sport postao je omiljena aktivnost za cijelu obitelj i sve generacije, no uz snježne radosti sa sobom donosi i opasnosti od nezgoda i ozljeda. Kako bi zasluženi odmor prošao u najboljem raspoloženju IZIPIZI je prije dvije godine hrvatskim kupcima predstavio Glacier model naočala, koji je u kratkom roku osvojio brojne poklonike skijanja.

006-SeeConcept-Glacier-079-RVB

U čemu je tajna Glacier modela? Ponajprije, u njegovim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije, koje uz stopostotnu otpornost na UV zračenje štite oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina. Jer skijanje nije samo zabava nego i prava avantura za duh i tijelo, stoga je potrebno poduzeti sve mjere kako bi zimovanje ostalo u najboljem sjećanju. Osim brige o zdravlju tu je i želja za trendi izgledom na skijalištu, koju je IZIPIZI uspješno predvidio prije nekoliko mjeseci lansiravši još inovativnije i modernije Glacier Plus izdanje. A oni koji žele uklopiti svoje planinarske naočale s ostatkom zimskog outfita došli su na svoje uz kolekciju Glacier Retro, koja u nekoliko vedrih i odvažnih boja donosi neponovljiv šarm i otkačenost Pop-Arta iz sedamdesetih.

IZIPIZI_SUNGLACIERPLUS_FULLWHITE

Oživio je vaš sportski duh? Pravo je vrijeme da uskočite u svoju zimsku uniformu i u punom sjaju zasjate na željenom skijalištu uz odabrani model Glacier naočala!

Ako niste znali…

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu (IZIPIZI pop up store-Dežmanova 5, Market Concept Store – Petrićeva 3, Vauroom Multibrand Store – Teslina 11, MSU shop – Avenija Dubrovnik 17, Planetopija – Ilica 68, Andrews Baby Company – Kaptol centar, Male stvari  – V.Richtera 4), Splitu (LuLu & Brands Concept store – Majstora Jurja 9), Karlovcu (Mozaik Art – Trg Petra Zrinskog 3),Optika M – Sokol Kula 4c), Puli, Šibeniku (LuLu & Brands Concept store – Ul.Fausta Vrančića 10), Dubrovniku (Borza grupa – Pred dvorom 2), Korčuli (Manina concept store), Malom Lošinju (Bellevue Boutique – Čikat 9), Rovinju (Amare – Pietro Ive 13).

Više

Putovanja

Ako ste uz to tip koji voli uzavrelu atmosferu i odličan provod tijekom dana na stazi, ili noću u nekom od restorana, barova i...

Putovanja

Najuređenije skijaške staze u Europi nalaze se baš ovdje, a otkad je prošle godine otvoren i Falkensteiner Hotel Kronplatz s pet zvjezdica, ovaj zimski...

Putovanja

Najuređenije skijaške staze u Europi nalaze se baš ovdje, a otkad je prošle godine otvoren i Falkensteiner Hotel Kronplatz s pet zvjezdica, ovaj zimski...

Video box 1

Na skije je Ana Jelušić Black stala slučajno, na nagovor mame i none kada su otišle na zimovanje, te u njemu ostala do danas.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.