Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Zvodljivi uz Palmers

Suptilno im naglasite kako je Palmers nešto što želite ispod bora!

Brand donjeg rublja Palmers za nadolazeće blagdane i dane darivanja je pripremio veličanstvenu kolekciju inovativnog, ženstvenog donjeg rublja visoke kvalitete koji će i u vama, a ne samo u boljim polovicama, probuditi maštu i zavodljivost. Da, da! Suptilno im naglasite kako je Palmers nešto što želite ispod bora!

Palmers_blackred2

Raskošne linije Black & Red, Silver Lace, Silky night i Blue hour silk naglašene su materijalima koji nježno miluju vašu kožu, dok čipkani detalji i neodoljiva paleta boja od zagasitih crvenih do kraljevski plavih tonova zavode na prvi pogled i pružaju savršen užitak nošenja.

Osim delikatnog donjeg rublja, zimskom kolekcijom dominiraju modeli spavaćica i pidžama  superiornih materijala od fine svile koji pružaju besprijekornu udobnost tijekom hladnih zimskih noći.

Ekskluzivnu liniju Palmers donjeg rublja i spavaćeg programa pronađite u najbližoj Palmers prodavaonici i ove godine razveselite svoje najdraže savršenim poklonom.

Više

Trendovi

Pozirajte sa svojim kućnim ljubimcima i razigranim rekvizitima kako biste dobili izvrsnu fotografiju u svojoj elegantnoj pidžami.

Trendovi

Od donjeg rublja do popularnog homeweara, Palmers je uspješno sljubio ženstvenost i udobnost te je zagarantirano da ćete zablistati u svakoj prilici.

Fashion report

Cvjetni motivi, razigrani printevi jesenskog lišća i udobne tkanine, nova su dizajnerska obilježja Palmersove jesenske kolekcije u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Trendovi

Dugo toplo ljeto i sezona godišnjih odmora je pred vratima, a kupaći kostimi s potpisom renomiranog brenda Palmers spremno čekaju da ih odabereš.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.