Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

1. Rodin dan za roditelje

Zanimljive radionice o izazovima roditeljstva.

Biti mama ili tata najodgovorniji je i najizazovniji posao na svijetu, tvrde u Udruzi Roditelji u akciji (Roda) koja ove godine po prvi puta organizira stručni skup na temu Odgovornosti i izazovi roditeljstva. Održat će se 14. studenog u zagrebačkom hotelu Four Points by Sheraton Panorama Hotel Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 9, a prijave roditelja za praćenje predavanja i sudjelovanje u radionicama već su se počele primati.

– Zanimanje je veliko, tvrdi Lina Đulvat, suorganizatorica skupa. – Roditeljstvo je kreativno i bez obzira koliko svatko od nas bio dobar u tome, uvijek se može saznati i naučiti od stručnjaka puno vrijednih i korisnih informacija. Predviđeno je da se predavanja i radionice održavaju istodobno u više hotelskih prostora pa će roditelji imati mogućnosti birati sadržaje koje žele pratiti i sudjelovati u njima. Trudili smo se da predavači i voditelji budu naši vrhunski stručnjaci i vjerujem da svi koji dođu izuzetno korisno provesti svoje vrijeme, kako i zbog svega što će moći naučiti tako i zbog druženja.

Program je veoma bogat i zanimljiv, a ni cijena od 50 kuna po osobi, odnosno 70 kuna za cijelu obitelj mnogima vjerojatno neće biti prepreka. Na 1. Rodinom danu za roditelje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

Jesu li se vaši roditelji ponašali onako kako astrološki stručnjaci opisuju ovih 12 znakova Zodijaka?

Zanimljivosti

Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, a odnosi se na  klasične projekcije kao i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove.

Zanimljivosti

Film “Hipnotiziran” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

Obitelj

Djeca mogu oprostiti neke pogreške, neke odmah, neke s vremenom. Ali postoji vrsta pogreške koja se nikad ne oprašta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.