1. Rodin dan za roditelje

Biti mama ili tata najodgovorniji je i najizazovniji posao na svijetu, tvrde u Udruzi Roditelji u akciji (Roda) koja ove godine po prvi puta organizira stručni skup na temu Odgovornosti i izazovi roditeljstva. Održat će se 14. studenog u zagrebačkom hotelu Four Points by Sheraton Panorama Hotel Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 9, a prijave roditelja za praćenje predavanja i sudjelovanje u radionicama već su se počele primati.

– Zanimanje je veliko, tvrdi Lina Đulvat, suorganizatorica skupa. – Roditeljstvo je kreativno i bez obzira koliko svatko od nas bio dobar u tome, uvijek se može saznati i naučiti od stručnjaka puno vrijednih i korisnih informacija. Predviđeno je da se predavanja i radionice održavaju istodobno u više hotelskih prostora pa će roditelji imati mogućnosti birati sadržaje koje žele pratiti i sudjelovati u njima. Trudili smo se da predavači i voditelji budu naši vrhunski stručnjaci i vjerujem da svi koji dođu izuzetno korisno provesti svoje vrijeme, kako i zbog svega što će moći naučiti tako i zbog druženja.

Program je veoma bogat i zanimljiv, a ni cijena od 50 kuna po osobi, odnosno 70 kuna za cijelu obitelj mnogima vjerojatno neće biti prepreka. Na 1. Rodinom danu za roditelje.