10. Dani beba, djece i trudnica

Jubilarni 10. po redu sajam Dani beba, djece i trudnica održava se od 11. do 13. svibnja u Westgateu nedaleko Zagreba. Ova već tradicionalna manifestacija koja se svake godine održava u Zagrebu i Splitu u ovom novom prostoru svojim posjetiteljima nudit će još kvalitetnije i ugodnije okruženje za prezentaciju noviteta, proizvoda i usluga koji su specijalizirani za bebe, djecu do pet godina, trudnice i naravno roditelje.

Nigdje u Hrvatskoj, pa ni šire u cijeloj regiji nema većeg specijaliziranog sajma te tematike koji na jednom mjestu okupi ovako veliki broj izlagača iz ovog segmenta, a samim time i posjetitelja. Uz besplatan ulaz, besplatan parking i najveću, a uz to i besplatnu igraonicu u Hrvatskoj posjetitelje očekuje i dosada najveći izlagački prostor.

A za najmlađe organiziran je bogat i veseli program na glavnoj pozornici sajma.

Ovaj sajam misli na male i velike posjetitelje, a posebno i na trenutnu gospodarsku situaciju pa ovo mjesto postaje nezaobilazna adresa za sve koji planiraju sada ili u skoroj budućnosti krenuti u nabavku baby, dječje ili trudničke opreme, jer sajam nudi mnoge akcijske ponude.

Široka ponuda, sve na jednom mjestu i atraktivne sajamske ponude atributi su ovog sajma koji privuče ne samo posjetitelje iz Zagreba i šireg zagrebačkog prstena, već posjetitelji na ovaj sajam tradicionalno dolaze i iz svih susjednih županija i šire.

Detaljnije informacije o sajmu, popis izlagača i pregled programa na pozornici bit će uskoro objavljeni na službenoj web stranici. U lijepom, ugodnom i prostranom okruženju provedite ugodne trenutke, informirajte se o najnovijim ponudama, obavite kupnju po atraktivnim sajamskim popustima, a nakon svega predahnite u ugodnim kafićima i restoranima u Westgateu ili se zabavite uz veseli dječji program na pozornici sajma.