Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

10 fraza koje vaš muškarac ne nikako voli čuti…

…a vi ih obožavate.

Činjenica je da ponekad imate najbolju namjeru i ne mislite ništa loše, međutim muškarci uglavnom vole jednostavne i jasne stvari. Traženje da detaljno, primjerice, analiziraju ili komentiraju neku vašu krpicu neće završiti dobro. Stoga, proučite fraze kojima mnoge žene zagorčavaju život svojim muškarcima, i pokušajte ih, ako već ne možete izbjeći, barem formulirati na neki drugačiji način.

1. Jesi li svršio?

Ovo je doista funkcionalan način kako ugušiti svaku mrvicu seksualne napetosti u krevetu. Time pokazujete da niste previše zainteresirane za radnju pod plahtom i direktno udarate na njegov ponos. Možete očekivati odgovor: “Nisam, no bit ćemo ako me to još jednom pitaš.”

2. Trebamo krenuti na tečaj plesa

Ovo pitanje u njegovom umu potiče strah na dva nivoa. Prvo, vidi se kako uči plesne korake s grupom bespomoćnih muškaraca koji ispunjavaju želje svojim draganama. Drugo, strahuje kako ćete ga na prvom socijalnom događanju zaposliti da s vama pleše i isprobava naučeno.

3. Primjećuješ li nešto novo na meni?

Ovo pitanje je doista zamka za svakog muškarca. Mogao bi spomenuti novu frizuru, ali nije to. Onda će pokušati s novim komadom odjeće, ali nije ni to. Sa svakim novim pokušajem sve više griješi, a vi ste sve više razočarane. Budite svjesne da uglavnom neće primijetiti da ste uredile nokte, te poštedite i njega i sebe ovih muka.

4. Ne brini, on je samo moj bivši.

Ne, baš to je razlog zbog kojeg će brinuti. Muči ga to što ste jednom dijelili tajne, imali vaše šale, a intimu ni ne treba spominjati. Ako je bivši, zašto je još uvijek ovdje, s vama, sada? Trebat će mu dugo da shvati da ste samo u prijateljskom odnosu.

5. U redu je, nisam zarazna.

Zagrljaj je ok, ali ljubakanje kad vam curi nos i kišete na sve strane, ni jednom muškarcu neće biti odveć drago. Nemojte se uvrijediti ako to odbije, ipak ga sutra čeka naporan dan na poslu.

6. Moramo razgovarati.

Kada ovako pristupite, već naslućuje da se nešto loše dogodilo. U svakom slučaju, svjestan je da će uslijediti kiša kritika. Ako već morate opaliti po njemu, probajte to učiniti na blaži i ne toliko očit način.

7. Znaš li koji je danas dan?

Slično kao i s točkom 8. Poštedite i sebe i njega muke i jednostavno mu dajte papirić sa svim važnim datumima koje mora zapamtiti. Ili se fokusirajte na nešto drugo. Postoje i bitnije stvari u vezi od datuma.

8. Mislila sam…

Razmišljanje je esencijalno u svakom drugom kontekstu, no u ovom može uroditi katastrofom. Vaše ideje osvježenja veze su u redu, no najbolje je do konačnog rezultata doći kompromisom.

9. Kasni mi.

Ako niste ništa planirali, ove riječi mogu biti prilično šokantne za vašeg muškarca. Pomognite mu da se pripremi za ono što slijedi: devet mjeseci bespomoći, besane noći, plakanje, dojenje, hormoni, itd.

10. Aaa, tako je sladak!

Jednom je bio siguran da je njegova muškost veličine bejzbol palice, te izdržljivosti samurajskog mača. No epitet sladak podcjenjuje to u svakom pogledu. Ako je već imao lošu povijest da su ga zvali “slatkim”, to sigurno ne želi ćuti još jednom baš od vas. izvor Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Seks

Unatoč brojnoj literaturi, internetu i emisijama o ovoj temi, mnogi pogrešno vjeruju u istinitost nekih od uvriježenih mitova...

Seks

Najjednostavnija definicija 'prijateljstva s povlasticama' je odnos u kojem se dvoje ljudi viđaju zbog seksa, uz međusobni dogovor da je među njima bitan seks,...

Savjeti i preporuke

Čak i one najsamouvjerenije žene nerijetko počinju osjećati nelagodu kad su im tijela u pitanju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.