Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

10 godina Amwaya u Hrvatskoj

Uspjeh koji grade distributeri od Međimurja do Dubrovnika te od Istre do Slavonije.

Amway, jedna od najvećih svjetskih tvrtki za direktnu prodaju, ove godine slavi desetu godišnjicu otvorenja podružnice u Hrvatskoj. Amway Hrvatska započela je poslovanje kao 52. podružnica matične tvrtke, sa sjedištem u Adi, Michigan, SAD. Amway Hrvatska trenutno surađuje s distributerima iz svih dijelova Hrvatske: od Međimurja do Dubrovnika te od Istre do Slavonije.

Amway je suosnivač i predsjedatelj Hrvatske udruge direktne prodaje (HUDP) te aktivan član Američke gospodarske komore u Hrvatskoj. Pod okriljem Hrvatske gospodarske komore, Amway je i predsjedatelj Grupacije direktne prodaje te član Vijeća odbora Zajednice proizvođača i veletrgovaca sredstvima za pranje, čišćenje i kozmetiku.U Hrvatskoj je Amway prepoznat kao tvrtka koja veliku pozornost pridaje dobrotvornom radu i davanju doprinosa u rješavanju mnogih lokalnih, ali i globalnih socijalnih problema. Od 2005. godine surađuju s lokalnim UNICEF-om na raznim
projektima kao što su Stop nasilju među djecom i Svako dijete treba obitelj te su za ove projekte ukupno donirali preko 240.000 kn. U listopadu ove godine Amway je podržao i međunarodnu konferenciju Modeli udomiteljstva. Tijekom trajanja konferencije predstojnica UNICEF-ovog ureda za Hrvatsku Lora Vidović zahvalila se Amwayu izjavivši: "Zahvaljujemo Amwayu na višegodišnjoj potpori u nastojanjima da čim više djece u Hrvatskoj odrasta u obiteljima.“

Donacijama tvrtke Amway Hrvatska te zalaganjem svojih distributera i zaposlenika, u suradnji s američkim veleposlanstvom, pomagali su razminiravanju područja koja se nalaze u blizini osnovnih škola. 2010. godine pružili su pomoć žrtvama poplava u Slavoniji, a ove godine prikupljanjem donacija svojih distributera i zaposlenika na lokalnoj i globalnoj razini pomogli su žrtvama potresa u regiji Tohoku u Japanu.Diljem svijeta Amway pomaže programima društveno odgovornog poslovanja, koji među ostalim uključuju i kampanju Jedan po Jedan, s ciljem pružanja pomoći djeci na svim tržištima na kojima Amway posluje. Od pokretanja programa, 2003. godine do danas, utjecali su na poboljšanje života više od 8 milijuna djece, sakupivši preko 141 milijun dolara. Pritom su veliki doprinos dali distributeri i zaposlenici uloživši 2,3 milijuna sati u volonterski rad.

Tvrtka Amway Hrvatska imala je i značajnu ulogu u hrvatskom sportu. Od 2005. do 2008. Amway je bio partner Hrvatskog olimpijskog odbora opskrbljujući sportaše vitaminima i dodacima prehrani Nutrilite koji su neophodni prilikom napornih treninga i priprema s konačnim ciljem postizanja vrhunskih rezultata.Predsjednica uprave Amwaya Hrvatska, Hedi Kovacs-Resnik, izjavila je: "Uspjeh je biti na tržištu 10 godina. No još je veći uspjeh podijeliti ga s drugima. Svih ovih godina Amwayevi distributeri nesebično su se odazivali apelima za pomoć
potrebitima. Oni su ključni ambasadori poslovanja i misije Amwaya."

1959. godine Jay Van Andel i Rich DeVos osnovali su korporaciju Amway, uzevši skraćenicu od American Way. Jedinstvena poslovna prilika koja svakom pojedincu omogućuje pokretanje vlastitog posla omogućila je rast Amwaya u jednu od vodećih svjetskih tvrtki za direktnu prodaju koja je u 2010. godini ostvarila rekordan prihod od 9,2 milijarde dolara.

Amway sa sjedištem u Adi, Michigan i njegove podružnice, zapošljavaju preko 14.000 ljudi diljem svijeta te nude više od 450 različitih proizvoda za ljepotu, vitalnost i dom. Posjeduju 1.000 patenata te upravljaju sa 65 istraživačkih i razvojnih laboratorija u cijelom svijetu, u kojima radi preko 700 znanstvenika, inženjera i tehničara.

Amwayeve proizvode diljem svijeta distribuira više od 3 milijuna samostalnih nositelja posla u više od 80 zemalja i teritorija širom svijeta. Vodeće marke proizvoda uključuju vitamine, minerale i dodatke prehrani Nutrilite, preparativnu i dekorativnu kozmetiku Artistry te sustav za čišćenje vode eSpring.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Vidjeti nečiji iskreni osmijeh nakoh toliko godina... Neprocjenjivo!

Predstavljamo

Nova pjesma, tek je uvod u novu godinu u kojoj će i sam pjevač, po običaju, predano raditi i uveseljavati svoju publiku svakim svojim...

Beauty report

New York, grad koji nikada ne spava poslužio je kao inspiracija pri kreiranju nove, osebujne linije ARTISTRY STUDIO™ NYC kolekcija dekorativne kozmetike.

Savjeti stručnjaka

Lutein čini veliki dio očnog pigmenta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.