Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

10 najgorih slavnih preljubnika

Tko je ostavio svoje otiske u slavnoj kući srama?

Činjenica je da i žene varaju, ali izgleda da to rade puno pametnije od svojih muških kolega. Bez previše napora moguće je nabrojati niz slavnih muškaraca koji su mjesecima varali svoje bolje polovice a kad se sve otkrilo u suzama su se ispričavali pred kamerama i objašnjavali kako se teško nose s ovisnosti o seksu.

1. Tiger Woods je suprugu Elin Nordegren varao s vjerojatno svim ženama koje je ikad susreo. Striptizete i prostitutke visoko su kotirale na njegovom popisu omiljenih žena za seks, ali se rado upuštao i u avanture sa susjedama i pritom bezobrazno tračao vlastiti ženu.

2. Jesse James redovito je izjavljivao da je Sandra Bullock najbolje što mu se u životu dogodilo te ju se s osmjehom pratio na premijere filmova i dodjele nagrada. Istovremeno je godinama vodio paralelan život s desetak lakih žena.

3. Charlie Sheen javno je priznao da obožava prostitutke. No, avanture izvan vlastite spavaće sobe nisu mu bile dovoljne pa je ženu odlučio kazniti i fizički. Na Božić je pretukao suprugu i majku svojih jednogodišnjih blizanaca Brooke Mueller.

4. Woody Allen je početkom 90-ih godina supruzi priznao da ima seksualne odnose s posvojenom kćerkom Soon-Yi koju je 1997. odveo pred oltar. On danas ima 74. godina, a ona 39.

5. Larry King je nedavno priopćio da je propao i njegov osmi brak jer je spavao sa supruginom sestrom. Postavlja se pitanje tko će biti deveta supruga koja će povjerovati u vječnu ljubav s Larrjem.

6. Hugh Grant je svojedobno snimljen za vrijeme oralnog seksa s prostitutkom u automobilu. Tadašnja djevojka Liz Hurley ostavila ga je iste sekunde.

7. Jude Law nije pravi britanski gentleman. Zaručnicu Siennu Miller je 2005. prevario s dadiljom zajedničkog djeteta, no Sienna mu je u međuvremenu oprostila i par je obnovio vezu.

8. David Beckham je nakon transfera iz Manchestera u Real Madrid započeo tajni odnos sa stanovitom Rebeccom Loos. Ona i dalje pokušava na temelju afere izgraditi karijeru, a on se vratio Victoriji.

9. Mel Gibson je nakon 30 godina braka ostavio suprugu i sedmero djece kako bi se posvetio ljubavnici Oksani Grigorjevoj. Nova ljubav nije dugo trajala pa će tako Oksani platiti 450 milijuna dolara za bezbolan prekid.

10. Michael Douglas
se među prvima odlučio na liječenje od ovisnosti od seksa. Davne 1992. otišao je na psihijatriju, ali time nije uspio spasiti brak s Diandrom Luker. U braku s Catherine Zeta-Jones za sada nema skandala.

Metro-portal.hr

Redakcija She.hr-a za ulazak na ovu listu kandidira kandidira čovjeka čija je izjava 'Nisam spavao s tom ženom'  postala legendarna. To je bivši američki predsjednik Bill Clinton koji je proslavio svoju tajnicu Monicu Levinsky i zabavio cijeli svijet. Možda jedino njegovoj supruzi Hillary cijela parada nije bila smješna, ali priznajemo joj da je to podnjela stoički. Što se događalu unutar četiri zida Bijele kuće ne znamo, al' valjda je Hilary dobila svoju odmazdu, makar i u obliku kandidature za predjsdnicu SAD-a. Monica nakon što je prodala sve Billovo; spermu, maramice, memoare i kazete, nestala je iz javnog života.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

U reklami koja povezuje jednu od najvećih svjetskih ikona i globalnu zvijezdu komedije, David Beckham ponovo je s Kevinom Hartom u kampanji za H&M...

Video box 2

Stilska ikona David Beckham snimio je najnoviju H&M-ovu kampanju za proljeće 2016. pod nazivom Modern Essentials selected by David Beckham.

Video box 2

Za ovu novu H&M-ovu kampanju David Beckham udružio se s glumcem i komičarom Kevinom Hartom kako bi predstavio humorističnu stranu svojeg svijeta

Fashion report

Svježi update klasičnog muževnog stila

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.