10 najpopularnijih frizura svih vremena

Moda se mijenja, dolazi i prolazi, međutim ove frizure vječne su zahvaljujući ženama koje su ih nosile.

1. Jennifer Aniston – od kada je glumica debitirala s ovim stilom kao Rachel u 'Prijateljima', više od 11 milijuna žena isprobalo je frizuru. 15 godina kasnije još uvijek je vrlo tražena, što 'Rachel' čini jednom od najpopularnijih frizura svih vremena.

2. Meg Ryan – Meg je napravila karijeru portretirajući naivne, ali seksi djevojke, koje najbolje predstavlja ovakva frizura. Jednostavna i laka za održavanje, ova frizura popularna je među mnogim ženama.

3. Danii Minogue – šiške nikad nisu izašle iz mode, a ovaj tip frizure pokazuje koliko se 'Kleopatra' zadržala na sceni. Frizura je izrazito popularna među mladim djevojkama.

4. Princeza Diana – tijekom svojeg kratkog, tragičnog života, Diana je dostigla savršenstvo elegancije i stvorila jedan prepoznatljiv i poželjan stil. Prema anketama, ova frizura popularna je među ženama svih dobnih skupina.

5. Victoria Beckham – kada je Victoria odlučila zamijeniti svoj otmjeni stil malo zrelijim, ošišala se i postala ikona zahvaljujući promišljenom i dobro definiranom izgledu. Njezina asimetrična frizura osobito je popularna među mlađim, urbanim ženama koje su često u pokretu.6. Farrah Fawcett
– nitko nije bolje prezentirao ovaj izgled od poznate glumice. Iako 70-te nisu više s nama, ova frizura još uvijek je popularna među ženama diljem svijeta.

7. Michelle Obama – još 2007. Michelle je bila nepoznata žena političara. Od kada je ušla u Bijelu kuću, zaokupirala je pažnju medija samopouzdanjem i otmjenošću, zahvaljujući svojoj eleganciji, karakteru i ovoj bezvremenskoj frizuri.

8. Marilyn Monroe – u povijesti nema poznatije plavuše od Marilyn. Možda nije izmislila ovaj izgled, no definitivno ga je proslavila. Ako ste odvažni da budete plavuša, ovaj stil još uvijek garantira seksualnu privlačnost.

9. Mia Farrow – nakon što je 1968. poznati frizer kreirao ovu frizuru za Miu Farrow i njezinu ulogu u filmu 'Rosemaryjina beba', tisuće žena trčalo je u salone, u želji za istim stilom.

10. Blake Lively – nasljednica popularne 'Rachel', duga frizura plavuše iz serije 'Gossip Girl',  postala je jedan od najčešćih zahtjeva u frizerskim salonima diljem Amerike.

Metro-portal.hr