10 novogodišnjih odluka za parove

Novogodišnje odluke su na lošem glasu. Većina smatra da ih se ionako držimo samo prvih nekoliko dana nakon čega ponovno padaju u zaborav. Upravo iz tog razloga zajedničke odluke mogu biti dobro rješenje jer se partneri mogu međusobno podsjećati i poticati prema ispunjenju zajedničkih ciljeva. Slijedi nekoliko prijedloga za odluke koje možete podijeliti s partnerom za sretnu vezu u 2011. godini.

Činite dobro zajedno

Odaberite udrugu ili ustanovu koju podržavate i volontirajte u njoj s vremena na vrijeme (ne samo preko blagdana).

Jedite svjesno 

Lakše je jesti pred TV-om i zajedno gledati film, ali pokušajte svoje zajedničke obroke učiniti posebnijima. Odaberite dane u tjednu u kojima kuhate i jedete zajedno za stolom. Osim što ćete se zdravije hraniti, kvalitetnije ćete provesti vrijeme.

Znojite se zajedno

Zajedno se počnite baviti sportom, bez obzira na to jeste li pretili ili ne. Planinarite jednom tjedno ili zajedno trčite, krenite na badminton a možete se i skupa učlaniti u neki klub ili teretanu.

Neka vam seks postane prioritet

Svakodnevne obveze i rutine nisu dobre za seksualni život pa pokušajte ponovno probuditi vatru i s vremena na vrijeme učiniti nešto posebno seksi za partnera. Kupite novo donje rublje, istražite nove položaje ili jednostavno provjerite neku novu lokaciju u stanu. Podijelite i ispunite si barem jednu seksualnu fantaziju.

Smanjite prepirke

Sjetite se rasprava koje ste vodili ove godine i pitajte se koje od njih su zaista bile potrebne. Prije nego što započnete svađu 2011. provjerite sami sa sobom je li tema uistinu vrijedna bučne rasprave.

Ostatak članka pročitajte ovdje:
10 dobrih novogodišnjih odluka za parove