Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

10 poslova koje možete raditi od doma

Unovčite svoj talent i znanje i pokrenite posao iz vlastite kuće.

Želite li raditi za sebe, nemate posao ili želite provoditi više vremena kod kuće, zašto ne biste započeli posao od doma? Unovčite svoj talent i znanja i ponudite svoje usluge drugima, a mi vam predlažemo deset poslova koje možete raditi iz vlastite kuće.

1. Instrukcije i glazbena poduka

Za one koji vole podučavati i drugima prenositi znanje iz određenog područja za koje su školovani ili u kojem su posebno dobri, osobna poduka ili instrukcije dobar su način zarađivanja. Svoje usluge možete ponuditi učenicima i studentima, a svirate li neki instrument poput klavira ili gitare, u svojoj kući možete održavati glazbenu poduku.

2. Čuvanje djece

Čuvanje djece, posebno predškolske dobi idealno je za ljude koji imaju vremena preko dana. Uskoro bi se u Hrvatskoj trebao zakonski regulirati posao profesionalne dadilje koja će u vlastitoj kući moći čuvati do šestero djece.3. Prevoditelj

Govorite li tečno neki strani jezik ili više njih, ili je vaš materinski jezik tražen u području u kojem živite, možete se baviti prevoditeljstvom. Osim tečnog govora, gramatika i pravopis moraju biti na visokoj razini.

4. Čuvanje i uređivanje kućnih ljubimaca

Volite li životinje i imate uvjete za njihovo držanje, možete čuvati kućne ljubimce vlasnicima koji su na poslovnim putovanjima, a ne mogu voditi ljubimce sa sobom ili ih nemaju gdje ostaviti.A ako znate uređivati i voditi brigu o izgledu životinja (rezanje noktiju, šišanje), možete se baviti uređivanjem ljubimaca.

5. Izrada nakita

Imate li talenta za ručni rad i volite li izrađivati nakit ili modne dodatke, plesti, šivati, ne treba vam puno prostora i novaca. Kod kuće možete izrađivati nakit i prodavati ga na sajmovima i preko interneta.

6. Catering

Volite li kuhati i imate smisla za planiranje, pokrenite catering. Možete se specijalizirati samo za torte i kolače, posebno ako imate poseban talent za pripremu slastica.Imate li vrt kod kuće, možete pokrenuti vlastiti uzgoj povrća i voća iz vlastitog vrta.

7. Računovođa

Nema sumnje da je pouzdan računovođa traženo zanimanje. Usluge možete prodavati pojedincima ili malim tvrtkama, a raditi iz vlastitog doma.

8. Bed & breakfast

Mnogi stanovnici turističkih središta bave se iznajmljivanjem apartmana i soba u vlastitoj kući. Ako imate veliku kuću i slobodne prostorije, napravite bed&breakfast. Ova opcija je idealna ako imate starinsku kuću ili živite u području koje privlači turiste.9. Web i grafički dizajn

U današnje vrijeme svaka tvrtka trebala bi biti i na internetu. Ponudite svoje usluge malim tvrtkama i onima koji započinju posao.

10. Osobni trener

Ako ste osoba koja se aktivno bavi svojim zdravljem i zaljubljenik ste u vježbanje, razmislite o tome da svoje usluge ponudite onima koji ne žele ići u gužve u skupe teretane ili fitness centre. Satove pilatesa i yoge možete održavati iz vlastitog doma.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Duh i tijelo

U nekakvom prirodnom ciklusu, jesen bi nas trebala podsjetiti da usporimo i uživamo u plodovima svoga rada

Moj dom

Ambienta u sinergiji sa sajmom Hotel&Gastroteh  te partnerima Zagreb Design Week, ArhiBau.hr, Art Zagreb na svoj način tako nastavlja u promicanju vrijednosti  svojevrsnog novog...

Dobar posao

Zabušavanje, inertnost, izbjegavanje odgovornosti... Kada je dosta?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.