Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

10 tajni muškaraca vezanih za seks

Saznajte iskrene odogovore 101 muškarca.

Općenito je poznato da muškarci često misle na seks. No nikad ne znamo točno koliko često, kada te vole li kada su i žene spremne za česti seks. Imaju li žene možda jači libido od muškaraca? I je li istina da muškarce kondomi zaista smetaju ili izmišljaju. Sada sve to možete saznati u točnim postocima, a istraživanje je kroz proveo magazine Glamour na 101 muškarcu koji su iskreno odgovarali na sljedeća pitanja.

1. Koliko često misle na seks?

Sada je i službeno da 70% muškaraca nekoliko puta dnevno misli na seks. Njih 16% ne mogu prestati misliti o tome, dok 12% pomisli na to svaki dan ili svaki drugi i tek 2% ne razmišlja toliko često o seksu.

2. Usporedba s ostalim muškarcima

Ispitivani muškarci su se, dakle, uspoređivali s ostalim muškarcima, jer uzmite u obzir da si muškarci više nego žene prepričavaju seksualna iskustva i potrebe. Njih 45% je reklo da imaju više potrebe za seksom od ostalih muškaraca koje znaju, a 39% smatra da su u prosjeku. 8% je priznalo da imaju manje potrebe za seksom, 1% je reklo da imaju minimalne, dok ih 7% samouvjereno tvrdi da su za akciju iznad svih muškaraca koje znaju.3. Vole li muškarci kada žene imaju jaku želju za seksom?

Nema sumnje da muškarci obožavaju kada žene imaju jak libido i da ih napadaju kao lavice svoj plijen. Naime, 90% ispitanih muškaraca je odgovorilo da ih jaka želja za seksom kod žena još više “pali”. No njih 10% to vidi kao problem, jer smatraju kako je teško zadovoljiti ženu koja ima jači libido od njih.

4. Imaju li jači ili slabi libido od žena?

Nastavno na prethodno pitanje, sada se otkriva u koliko posto slučajeva žene imaju jači libido od muškaraca. Srećom za onih 10% muškaraca koji se boje da neće moći zadovoljiti ženu, u 81% slučajeva muškarac ima jači libido od žena. Dakle, njih 19% će se morati nekako snaći i jače potruditi oko svojih partnerica.

5. Želja za seksom u vezi i kao samac

Prema odgovorima 101 muškarca ispada da više od polovine, 54%, ima veću želju za seksom kada su u vezi, dok preostali, dakle 46%, imaju jači libido dok su sami.6. Libido u opadanju loš znak za vezu?

Došlo je na red i pitanje kako si muškarci objašnjavaju smanjenje želje za seksom dok su u dugogodišnjoj vezi. Za njih 38% to je loš znak te vjeruju da će se veza uskoro zbog toga raspasti, dok njih 62% kaže kako je seks samo jedan dio zajedničke priče s partnericom i ne vide u tome ništa loše.

7. Večernji potez za one koji su na seks mislili cijeli dan

Recimo da je 19 sati, muškarac cijeli dan razmišlja o seksu i sad je pitanje što će poduzeti s tim. Njih 62% kaže kako će jednostavno otići doma i samostalno riješiti taj “problem”. Zbroj daljnjih postotaka se baš i ne slaže s brojem 100, ali vjerojatno je polovina njih dala po dvije moguće opcije, s obzirom da je pitanje hipotetsko. Dakle, 51% ispitanih muškaraca bi prolistao adresar u mobitelu i pokušalo dogovoriti neki čvenk, dok bi njih 33% odmah nazvalo bivšu curu. Sigurni u svoje zavodničke sposobnosti njih 29% bi otišlo u bar u nadi da će naći nekoga za “akciju”, a 2% bi bez razmišljanja i truda jednostavno platilo za seks.

8. Ometa li posao želju za seksom?

Izmotavanje muškarca da zbog posla više nema pretjerano volje za aktivnosti u krevetu može vrijediti za tek 32% zaposlenih. Njih 68% je odgovorilo da im posao uopće ne utječe na libido, što znači da neki svoje ljubavnice lažno pokušavaju opravdati stresom s posla.9. Utječe li kondom na seks

Teško je odgovoriti smeta li kondom muškarcima za vrijeme seksa, jer sudeći prema ovom istraživanju odgovor je negdje u sredini. Naime, za 45% ispitanih kondom im smanjuje želju za seksom, dok njih 55% ne smeta.

10. Kilaža i seks?

Znamo koliko su žene opsjednute viškom kila. Neke zbog toga žele seks samo u mraku ili u određenim pozama dok su muškarci podijeljeni točno na pola. Naime, 50% ispitanih kaže da kada se osjeća fit imaju češću želju za seksom, dok za preostalu polovinu kilaža nema nikakav utjecaj na libido.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Život u dvoje

Od navika, seksualnog ponašanja, oblačenja, načina na koji partner govori ili jede, sve može biti iritantni i naporno.

Seks

Moderni uređaji za užitak značajno su se razvili, dajući prednost diskreciji, prenosivosti i funkcionalnosti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.