Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

10 vrsta ženskih orgazama

Neke ste doživjele, a o nekima samo sanjate.

Stručnjaci tvrde da žene imaju najviše orgazama različitih vrsta. Neki su mišljenja da s dobrim ljubavnikom svaka žena može doživjeti sve vrste orgazma, drugi pak smatraju da su za to potrebne određene tjelesne i psihološke predispozicije.

Kako god bilo, kada ga doživite njegovo ime više neće bit važno, no mi vam ih svejedno predstavljamo:

1. Klitorisni orgazam

U klitorisu se nalazi više od 8000 završetaka živaca, dva puta više nago u penisu. Zbog njegove izuzetne osjetljivosti najviše žena dostiže ovu vrstu orgazma. Klitorisni orgazam je najčešći, pruža intenzivan osjećaj ugode u svim dijelovima tijela.

2. Vaginalni orgazam

Vaginalni orgazam se se može postići stimuliranjem živaca vaginalnih stijenki i šireg predjela međice. Za vrijeme ovog orgazma vagina se potpuno opušta, maternica se spusti prema vagini, što uzrokuje jak užitak kojeg osjećate po cijelom tijelu.

3. Analni orgazam


U anusu se nalazi najveća koncentracija završetaka živaca u ljudskom organizmu. Povezan je s mišićima međice, koji se za vrijeme analnog orgazma grče, što lako osjećate i u vagini.

4. Orgazam grudi

Neke žene lako orgazam doživljavaju pomoću stimuliranja bradavica. Orgazam bradavica po osjećaju je jednak onome klitorisnom, osim što dolazi iz predjela dojki. Do orgazma dojki/bradavica dolazi na način da se rukama kružnim pokretima na obje dojke stimuliraju grudi i bradavice, a može se završiti i oralnim zadovoljavanjem bradavica.

5. Orgazam točke G

G točku si možete predstaviti kao neki unutarnji klitoris, koji je najosjetljivije mjesto unutar vagine. Stimuliranjem G točke može se postići dubok i jak orgazam, koji u nekim slučajevima prati i ženska ejakulacija. Većina žena ovu vrstu orgazma vrlo rijetko doživljava.

6. Orgazam točke U


Za sve koji još nisu upoznati s ovom točkom, reći ćemo da se nalazi na kraju mokraćne cijevi malo ispod klitorisa. Točka se najlakše stimulira za vrijeme oralnog seksa, a može je se stimulirati i određenim seksualnim položajima.

7. Produljeni orgazam

Pomoću taoističkih seksualnih tehnika i mudrosti Kamasutre može se doseći orgazam bez granica. Za vrijeme maratonske seksualne seanse uz pomoć nadzora seksualne energije može se doseći jako puno uzastopnih orgazama, svaki je jači i dulji od prethodnog.

8. Dvojni orgazam

Dvojni orgazam je kombinacija dva istovremena orgazma, koji se dosežu s stimuliranjem dvije različite točke što pruža dvostruki užitak. Najlakše ga je postići pomoću klitorisa i G točke.

9. Misaoni orgazam

Neki ne mogu zamisliti doživljavanje orgazma bez fizičkog kontakta. Mnoge žene put do orgazma nalaze pomoću misli i fantazija. Na kraju krajeva mozak je naš najvažniji spolni organ.

10. Spontani orgazam

Poznati su brojni primjeri hiperorgazmičnih žena, kojima za doživljavanje vrhunca treba najmanji podražaj ili dodir. Dovoljno je da ih nježno dotaknete po vratu ili primite za ruku. Je li to prokletstvo ili blagoslov, procijenite sami.

Intimatemedicine.com.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Položaj 69 je međusobna radnja i zato nije pošteno da jedan od vas teško radi dok drugi samo uživa.

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Seks

LELO je oduvijek inovator, pomičući granice i izazivajući konvencije.

Seks

Fetiši možda nisu za svakoga: mnogi od nas ne smatraju se članovima BDSM zajednice, ali neke nas stvari mogu uzbuditi manje ili više od...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.