Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
People photo created by jcomp - www.freepik.com
People photo created by jcomp - www.freepik.com

Istaknuto

10 znakova da vas muškarac (više) ne voli

Je li vašoj vezi došao kraj?

Ne trebate biti stručnjak za ljubav i ljubavne veze kako biste shvatili da vaš partner, koji nekoć nije mogao skinuti ruke s vas i koji je svaku slobodnu sekundu svog vremena posvećivao upravo vama polako, ali sigurno gubi interes, kako za seks i druženje, tako i za samu vezu. Čini vam se – vaš muškarac vas više ne voli!

Donosimo vam 10 znakova koji upućuju na probleme u vašem ljubavnom gnijezdu.

Traži više prostora za sebe

Osim ako se nisu dogodile neke promjene u vašem ponašanju, vaš partner ne bi trebao tražiti više prostora za sebe. Međutim, ako sve češće smišlja izgovore da bude sam, smireno ga pitajte da li se nešto promijenilo u njegovom odnosu prema vama.

Uspoređuje vas s drugim ženama

Muškarac nikada ne bi trebao reći ženi nešto zbog čega će se ona osjećati manje poželjnom ili talentiranom. Uspoređuje li vas s drugom znači da ga nešto iznimno frustrira i da se sve više udaljuje.

Ne odgovara vam na poruke ili mu za to treba dugo vremena

Ovo je jedna od situaciju u kojoj on, dok je vani s dečkima, dobiva poruku i radi grimasu kada shvati da je poruka od vas, a to nikada nije bio dobar znak.

stk309197rknSve više vremena provodi s prijateljima

Svakodnevne obaveze i svađe često razdvajaju parove, a ljubavnici postaju otuđeni i sve manje vremena provode zajedno. Ponekad se radi o privremenom stanju, no postoje i scenariji u kojima on sve više vremena provodi, umjesto s vama, sa svojim prijateljima.

Postao je jako sebičan

Kada muškarac počne gubiti interes za vezu njegovo ponašanje vrlo često poprima sebičnu notu. Ako vas više ne pita za vaše mišljenje, razmišlja samo o svojim planovima u kojima za vas nema mjesta, kao i o svojim seksualnim potrebama, vrijeme je za razgovor.

Smeta mu tepanje

Tepanje i nadimci poput ‘ljubi’, ‘mišić’, ‘bubi’ sastavni su dio većine zdravih veza, no ako ga ova navika u posljednje vrijeme iritira moguće da vaša bolja polovica preispituje želi li uistinu biti vaš ‘ljub’.

Više vam ne izjavljuje ljubav

Te čarobne riječi ‘volim te’ često dolaze kao potvrda snažne i stabilne veze. Ako ste već odavno prešli na višu razine veze, nema razloga da vam vaš partner uskraćuje iste, osim ako vas više ne voli i traži izlaz.

Ne tješi vas

Bez obzira na to koliko se često svađate, utjeha tijekom teških trenutaka dio je koji ne smije izostati. Niti jedan dečko se ne može nazvati dobrim partnerom ako ne primjećuje da prolazite kroz teško razdoblje.

zagrljajLjuti se bez razloga

Gubljenje kontrole i česte promjene raspoloženja mogu biti naznaka problema na poslu, svađe s prijateljima ili se pak u vašu vezu ušuljala treća osoba.

Škrt je s nježnostima

Ljubite se i dirate puno rjeđe nego prije, a kad se to i dogodi, uglavnom je na vaše inzistiranje i inicijativu, ili u najboljem slučaju kao predigra vođenju ljubavi. Primijetite li da izbjegava vaše poljupce ili drži oči otvorene i zuji po sobi dok se ljubite, garantiramo vam da nešto nije u redu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Svaka žena ponekad osjeća bol tijekom seksualnog odnosa. INTIMINA objašnjava zašto.

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Seks i osjećaji

Znate li išta o swinganju, osim što imate najvjerojatnije pretpostavku da je to zamjena za varanje?

Savjeti stručnjaka

Svjetski dan spolnog zdravlja obilježavamo 4. rujna kao podsjetnik da je spolno zdravlje važan dio cjelokupnog zdravlja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.