Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

10 znakova mrtve veze

Provjerite da li je vašoj ljubavnoj vezi otpisano.

Nemalo puta, bez obzira na to koliko volite svog partnera, jednostavno ne uočavate i više nego očigledne znakove koji su jamac veze bez pozitivne budućnosti. Ljubav nas začara i u određenom momentu zaslijepi pa očite probleme zanemarujemo ili ne percipiramo. 

Preispitajte malo postojeći odnos s voljenom vam osobom i analizirajte kako se ponašate jedno prema drugom. Prepoznate li neke od niže navedenih problema i u vašoj vezi, budite sigurni da ćete ih morati mijenjati želite li zajedničku pozitivnu budućnost, ukoliko već nije kasno…

1. Povjerenje

Ukoliko vaš partner nije osoba kojoj možete vjerovati da će vam 'čuvati leđa' i stati u vašu obranu, možete biti sigurni da nemate ni tako potreban oslonac za ubuduće,  koji bi trebao biti osnova kvalitetne veze. 

2. Poštovanje

Ako obje strane ne iskazuju dovoljno poštovanja jedna prema drugoj, jasno je da nešto nije u redu.Bez poštovanja, nema ni osnove za dobru vezu. Vaše vrijednosti nisu poštivane od strane osobe od koje bi najviše trebale biti i tada neminovno nastaju problemi. 

3. Zajednički provedeno vrijeme

Provodite li sve rijeđe vrijeme zajedno, bez obzira da li ste onemogućeni zbog svog ili njegovog prenatrpanog rasporeda, vaša veza će patiti. Bez obzira na sve obveze koje imate, ako marite dovoljno jedno za drugo, trebali biste uvijek moći naći vremena jedno za drugo. 

4. Tajne

Ponestane li povjerenja, tajne se vrlo lako počinju uvlačiti u vezu. Skrivate li nešto od njega ili uočite obratno, to znači da se stvari nikako ne kreću u dobrom pravcu. Tajnama nema mjesta u vezi jer da bi ona funkcionirala kako spada, potrebno je međusobno povjerenje, a ako ono postoji, tada definitivno nemate razloga za nešto skrivati jedno od drugog.  

5. Različiti ciljevi

Primijetili ste da u vašoj vezi više nema 'mi' po pitanju važnijih i velikih životnih odluka.Stvari koje vi želite nisu ni 'pod razno' kod druge strane i obratno. Koliko god mislili da je vaša ljubav jaka, vjerujte, nakon razilaženja u mišljenjima kad su bitna pitanja u igri, znajte da je veza došla do svoga kraja. 

6. Svađe

Sve češće dižete glas jedno na drugoradi najmanjih i poprilično nebitnih sitnica? Svađe, pa i one najsitnije, postale su dio vaše svakodnevice? Iako je za održavanje kvalitetne veze neminovno i da se tu i tamo porječkate, nije normalno ni dobro za vezu da to tako olako i često radite i što je najbitnije – da njihov ishod nije pozitivan, tj. da ih na kraju niti ne riješite. Veća količina neslaganja jednaka je većoj mogućnosti prekida. 

7. Seks

Počnete li intimne trenutke shvaćati kao obvezu ili naviku koju odrađujete za drugu stranu, možete biti sigurni da ne morate više ni pokušavati tražiti sreću u postojećoj vezi. Istina da tijekom vremena seksualna napetost i želja u vezi jenjava, ali zasigurno ju ne bi trebalo zapostaviti ili ignorirati. Ne privlači li vas partner seksualno, kraj je jedino logično rješenje. 

8. Dosada

U vezi je najbolje kada ste kao par uigrani i znate bez previše razgovora osigurati si kvalitetno i zanimljivo provedeno vrijeme.Ako toga počinje nedostajati i možete za partnera reći da vam je dosadan, savršeno je jasno da vaš odnos više nema smisla. 

9. Soliranje

Na početku ste se trudili da svaki mogući slobodni trenutak provedete sa svojom ljubavi. Sada samo razmišljate o tome kako ćete se organizirati tako da slobodno vrijeme provedete s frendicama ili prakticirajući hobi koji njega ne uključuje. Jasno je kao vedar dan da izbjegavajući njegovu prisutnost zapravo započinjete odlomak vae veze koji je – početak kraja. 

10. Trud oko veze

Pomanjkanje uloženog truda u vezi, da biste oboje bili zadovoljni onim što imate i da biste uživali u tome, pokazatelj je da vas dvoje više ne biste trebali biti skupa. Ako vam više odgovara svaku večer ili vikend se baviti istim stvarima, neprimjetno ste odustali od održavanja ljubavnog plamena na životu. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Ako vas zanima što astrologija kaže o tome kako vaša osobnost utječe na vašu omiljenu seks pozu, čitajte dalje.

Seks

Prema definiciji, fetiš je oblik seksualne želje u kojoj je seksualno zadovoljenje u velikoj mjeri povezano s određenim specifičnim i konkretnim objektom, komadom odjeće,...

Život u dvoje

Procjenjuje se da 40% do 50% brakova završi razvodom, stoga je uspostavljanje zdrave veze često lakše reći nego učiniti.

Život u dvoje

Budući da je visoko osjetljivim ljudima malo tko dovoljno privlačan ili bar podnošljiv, njihov je fond potencijalnih partnera vrlo uzak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.