Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Nela Đinđić predstavlja “Neke ljubavi”

Jedna od najcjenjenijih mladih pjevačica u Hrvatskoj, Nela Đinđić, predstavlja “Neke ljubavi” – novu ljubavnu priču koju je i ovoga puta za nju napisao Aleksandar Čubrilo, uglazbio Marko Kutlić, dok je aranžman i produkciju radio Filip Gjud.

Jedna od najcjenjenijih mladih pjevačica u Hrvatskoj, Nela Đinđić, predstavlja “Neke ljubavi” – novu ljubavnu priču koju je i ovoga puta za nju napisao Aleksandar Čubrilo, uglazbio Marko Kutlić, dok je aranžman i produkciju radio Filip Gjud.

“Neke ljubavi” poklon su vjernoj Nelinoj publici, a ovaj trenutak čekala je dugo. “Bila sam dosljedna intuiciji i dopustila da uz puno truda i vremena ovo umjetničko djelo napokon zadobije svoje mjesto u kolekciji koja će se vrlo brzo moći nazvati i mojim prvim albumom. Svi mi prođemo, prebolimo i osjetimo okus prvih ljubavi, pravih ljubavi pa i onih krivih, ali neke ljubavi nikad ne zaboravljamo. O tome progovaram u pjesmi koja je čekala gotovo dvije godine na zvuk kakvog nosi upravo sada. Pronašla sam svoj tim, ljude koji me razumiju i uz koje će od sada pa nadalje moja priča i izričaj imati potpuni smisao. Uživajte!”, poručila je Nela i još jednom dodirnula naše srce.

Izazov je bio i video spot koji je sniman u jednom kadru, a koji je odmak od doslovnog ilustriranja teksta i glazbe te pojačava cjelokupni dojam samog glazbenog broja. “Kao kad stavite malo soli da istakne slatkoću i ljepotu okusa šećera. Snimano među pravom filmskom rekvizitom, na izvornoj lokaciji, pod radnim svjetlom prostora, ali s vrhunski postavljenom rasvjetom zbog čega je sva pozornost ostala na izvođaču. Stari hollywood-ski izgled pristaje Neli besprijekorno. A tko je više pozvan da govori o ljubavi nego te predivne hollywoodske dive. Naizgled gruba i nabacana scenografija zapravo je pomno promišljanje scenografa. Detalji prema zadanom konceptu postavljeni u prostoru čvrsto drže priču”, kaže Suzana Potrebić, koja potpisuje koncept režije i produkciju, dok je spot snimao i montirao Josip Ninković.

“One-take” video uradak tek nakon nekoliko pregleda otkriva sve detalje produkcije, a nova Nelina pjesma nakon prvih taktova jasno poručuje – “i kad boli prava ljubav se ne kaje”.

Ne propustite

Događanja

Mlada hrvatska glazbenica zavidnih vokalnih sposobnosti, Nela Đinđić, predstavlja svoju prvu kantautorsku pjesmu „Melodrama“, kojom ujedno najavljuje debi album.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.