Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Kemijski piling – prvi korak do održavanja mladolikog izgleda

Srećom, inovacija u kozmetičkoj industriji ne manjka, a neke od njih odnose se na sasvim novu generaciju kemijskih pilinga.

Ako imate više od 30 i niste se susrele s hiperpigmentacijom, smatrajte se pravom sretnicom. Jer one koje nisu poput vas, muku muče s pronalaskom proizvoda i tretmana kojima je moguće riješiti se tih dosadnih mrlja na licu. Srećom, inovacija u kozmetičkoj industriji ne manjka, a neke od njih odnose se na sasvim novu generaciju kemijskih pilinga. Njime je moguće riješiti se ne samo spomenutog problema, već i ožiljaka od akni, znakova starenja, ali i problema dehidracije kože te dovesti do blistavog tena i to medicinskim proizvodima kakvi se uglavnom koriste u suvremenim poliklinikama.

Beauty salon Seni na zagrebačkoj Kajzerici jedan je od rijetkih koji provodi upravo te tretmane globalno priznate talijanske tvrtke K-Surgery. „Riječ je o medicinskim proizvodima koji su prije svega značajniji i kvalitetniji od raznih pilinga koji se uglavnom provode u salonima ljepote. K-Surgery smiju koristiti samo stručne osobe poput medicinskih kozmetičara i sestara, a Beauty salon Seni jedan od rijetkih čije su djelatnice medicinski educirane da čine spomenute kemijske pilinge. Naime, oni se uglavnom još mogu pronaći u vodećim zagrebačkim poliklinikama. K-Surgery obuhvaća visokoučinkovite linije kemijskih pilinga prilagođene svim tipovima kože“, objasnila nam je vlasnica Beauty salona Seni koji se nalazi na adresi XII.a Podbrežje 4 na Kajzerici.

 

 

Dodajmo i to da upravo kemijski piling u mnogim slučajevima predstavlja prvi korak ka održanju mladolikog izgleda kože. Njime uklanjamo stare i potičemo rast novih stanica kože, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i ljepša. Ovisno o težini problema na slojeve kože ima površinski, srednje duboki i duboki učinak pa tako smanjuje bore na koži, ožiljke od akni, povećava debljinu epidermisa, reducira količinu melanina – smanjuje pigmentacijske mrlje. Premda postoje brojne vrste kemijskih pilinga K-Surgery, u nastavku vam predstavljamo one najpopularnije, a jednim od njih vas i darujemo. Naime, jedna će sretnica dobiti tretman u iznosu 400,00 kuna ako uz svoje osobne podatke (ime i prezime i kontakt) točno odgovori na pitanje, nakon što vas upoznamo s tri vrste ovih kemijskih pilinga.

 

Piling mliječnom kiselinom

Mliječna kiselina je alfa-hidroksi kiselina izolirana iz fermentiranog mlijeka, a djeluje na suhu i dehidriranu kožu koju omekšava, ujednačava ten, ima lagani efekt izbjeljivanja a briše i površinske te ublažava srednje duboke bore.

Anti-age piling

Piruvatna i fitinska kiselina briše bore i mrlje uzrokovane fotostarenjem.

Whitening piling

Arbutin, mliječna, limunska, kojična i salicilna kiselina djeluju na hiperpigmentaciju, sunčane mrlje te ožiljke od akni.

Više o njima možete pronaći na Beauty salon Seni ili na Facebook stranici.

Njihov instagram profil pogledajte OVDJE.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. Pitanje na koje je potrebno odgovoriti ako želite sudjelovati u ovom darivanju glasi: Po čemu se K-Surgery kemijski pilinzi razlikuju od običnih?

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite odgovor na pitanje i #beautysalonSeni
  • Uvijek možete početi pratiti naše društvene mreže, podijeliti objavu ili tagirati frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 13. prosinca, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Martina Završak.

[/box]

Ne propustite

Ljepota

Stručnjaci otkrivaju kako do manekenskog tena

Beauty report

Rosacea je kronična, relativno sporo progredirajuća bolest koja prolazi kroz nekoliko faza razvoja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.