Kemijski piling – prvi korak do održavanja mladolikog izgleda

Ako imate više od 30 i niste se susrele s hiperpigmentacijom, smatrajte se pravom sretnicom. Jer one koje nisu poput vas, muku muče s pronalaskom proizvoda i tretmana kojima je moguće riješiti se tih dosadnih mrlja na licu. Srećom, inovacija u kozmetičkoj industriji ne manjka, a neke od njih odnose se na sasvim novu generaciju kemijskih pilinga. Njime je moguće riješiti se ne samo spomenutog problema, već i ožiljaka od akni, znakova starenja, ali i problema dehidracije kože te dovesti do blistavog tena i to medicinskim proizvodima kakvi se uglavnom koriste u suvremenim poliklinikama.

Beauty salon Seni na zagrebačkoj Kajzerici jedan je od rijetkih koji provodi upravo te tretmane globalno priznate talijanske tvrtke K-Surgery. „Riječ je o medicinskim proizvodima koji su prije svega značajniji i kvalitetniji od raznih pilinga koji se uglavnom provode u salonima ljepote. K-Surgery smiju koristiti samo stručne osobe poput medicinskih kozmetičara i sestara, a Beauty salon Seni jedan od rijetkih čije su djelatnice medicinski educirane da čine spomenute kemijske pilinge. Naime, oni se uglavnom još mogu pronaći u vodećim zagrebačkim poliklinikama. K-Surgery obuhvaća visokoučinkovite linije kemijskih pilinga prilagođene svim tipovima kože“, objasnila nam je vlasnica Beauty salona Seni koji se nalazi na adresi XII.a Podbrežje 4 na Kajzerici.

 

 

Dodajmo i to da upravo kemijski piling u mnogim slučajevima predstavlja prvi korak ka održanju mladolikog izgleda kože. Njime uklanjamo stare i potičemo rast novih stanica kože, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i ljepša. Ovisno o težini problema na slojeve kože ima površinski, srednje duboki i duboki učinak pa tako smanjuje bore na koži, ožiljke od akni, povećava debljinu epidermisa, reducira količinu melanina – smanjuje pigmentacijske mrlje. Premda postoje brojne vrste kemijskih pilinga K-Surgery, u nastavku vam predstavljamo one najpopularnije, a jednim od njih vas i darujemo. Naime, jedna će sretnica dobiti tretman u iznosu 400,00 kuna ako uz svoje osobne podatke (ime i prezime i kontakt) točno odgovori na pitanje, nakon što vas upoznamo s tri vrste ovih kemijskih pilinga.

 

Piling mliječnom kiselinom

Mliječna kiselina je alfa-hidroksi kiselina izolirana iz fermentiranog mlijeka, a djeluje na suhu i dehidriranu kožu koju omekšava, ujednačava ten, ima lagani efekt izbjeljivanja a briše i površinske te ublažava srednje duboke bore.

Anti-age piling

Piruvatna i fitinska kiselina briše bore i mrlje uzrokovane fotostarenjem.

Whitening piling

Arbutin, mliječna, limunska, kojična i salicilna kiselina djeluju na hiperpigmentaciju, sunčane mrlje te ožiljke od akni.

Više o njima možete pronaći na Beauty salon Seni ili na Facebook stranici.

Njihov instagram profil pogledajte OVDJE.

Darujemo jednu čitateljicu. Pitanje na koje je potrebno odgovoriti ako želite sudjelovati u ovom darivanju glasi: Po čemu se K-Surgery kemijski pilinzi razlikuju od običnih?

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite odgovor na pitanje i #beautysalonSeni
  • Uvijek možete početi pratiti naše društvene mreže, podijeliti objavu ili tagirati frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 13. prosinca, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Martina Završak.