Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
BIPA FASHION.HR
BIPA FASHION.HR
BIPA FASHION.HR

Predstavljamo

20. jubilarno izdanje BIPA FASHION.HR

Za 20. jubilarno izdanje BIPA FASHION.HR priprema niz novih iznenađenja kako bi i ovog puta na vrhunskom nivou predstavili najbolje od hrvatske mode.

Od 27. do 31. listopada hrvatska modna scena živjet će u znaku jubilarnog BIPA FASHION.HR-a. Pet dana trajanja, šesnaest modnih revija, nova dizajnerska imena i najpoznatiji autori hrvatske modne scene obilježit će 20. po redu FASHION.HR čiji je značaj i ove sezone prepoznala BIPA u kontinuitetu podržavajući razvoj modnih brendova kroz ovaj projekt.

U svim dosadašnjim izdanjima FASHION.HR se trudio postaviti visoke standarde izvrsnosti u svim segmentima modne produkcije i dizajna, te okupiti niz eminentnih dizajnerskih imena, a tome u prilog svjedoče i brojna velika dizajnerska imena koja su se predstavila na FASHION.HR platformi. Već 19 sezona zaredom organizacijski tim FASHION.HR stvara bajkovite okvire koje publiku ostavljaju bez daha.

U tom periodu lokacije poput instalacije Pozdrav Suncu u Zadru, različiti pogoni napuštenih tvornica, Muzej suvremene umjetnosti, te paviljone Zagrebačkog velesajma, FASHION.HR je uspješno transformirao u velebne piste stvarajući neke od najimpresivnijih modnih scenografija u Hrvatskoj ikad. Najpoznatija hrvatska plaža Zlatni rat bila je nezaboravna i jedinstvena modna kulisa tijekom četiri godine cruise izdanja u Bolu na otoku Braču, a nastavak te ljetne priče u romantičnom zagrebačkom parku Tomislavac također je očarao mnoge posjetitelje, ali i turiste. Za 20. jubilarno izdanje BIPA FASHION.HR priprema niz novih iznenađenja kako bi i ovog puta na vrhunskom nivou predstavili najbolje od hrvatske mode.

U pet dana trajanja najpoznatiji hrvatski dizajneri poput Ivice Klarića, ELFS-a, eNVy rooma, Ivice Skoke, Aleksandre Dojčinović, Ana Marie Ricov, Martine Felje, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marine design, Krie design, Morane Krklec, HEDRA by Ana Jagić, Ane Bogdan i Vesne Spose još će jednom pokazati svoje nove modne vizije za nadolazeću sezonu.

Pobjednica ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll Suzana Koprivnjak, kao najbolja mlada dizajnerica u regiji, prvi će put nastupiti na BIPA FASHION.HR-u, a svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.

Više

Fashion report

Robert Sever na 30. jubilarnom Bipa FASHION.HR-u predstavit će svoju novu kolekciju naziva ELEFTHERIA, koji dolazi od grčke riječi sloboda.

Istaknuto

Tjedan mode Bipa FASHION.HR svoje će 30. jubilarno izdanje obilježiti prvim velikim modnim događajem ovog ljeta u posebnom garden izdanju koje će se održati...

S modne piste

Doajenka hrvatske modne scene, Branka Donassy, ove godine obilježava 35 godina od svoje prve revije.

Fashion report

Ovom će revijom Robert Sever u subotu 21. ožujka zatvoriti jubilarni 30. Bipa FASHION.HR.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.