Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

20. sezona Cro A Portera

Vrhunski modni događaj u tri tjedna programa u listopadu obilježava obljetnicu.

Jubilarna dvadeseta sezona donosi novo izdanje Cro A Porter-a, projekta koji je započeo priču o hrvatskoj modi, iznjedrio mnoga imena domaćeg modnog dizajna, postavio standarde koje nitko do sada nije uspio dostići, a što je najvažnije, ostao jednako aktualan, svjež, inovativan i progresivan. Cro A Porter je sinonim za vrhunski modni doživljaj, ali i prvorazredni medijski spektakl, a organizatori će se potruditi da i ovog puta zadovolje sve ukuse u čak tri tjedna aktivnosti, kojima će dostojno obilježiti svoju obljetnicu.

29. rujna
u Muzeju Marton, svojih prvih deset godina tako obilježava i Boris Pavlin, sinonim za žensku eleganciju i svečani izgled bez premca. Njegove će kreacije posjetitelji moći razgledati u postavi muzeja. 1. listopada rezerviran je za XD Kseniju Vrbanić i Hrvatski prirodoslovni muzej u zanimljivoj kolaboraciji koja će ostati u postavi muzeja čak sljedećih šest mjeseci.

Od 5. do 6. listopada Avangard Cro A [email protected], galerijski prostor koji je mnoge ostavio bez daha već prošle sezone, donosi sjajna nova dizajnerska rješenja kreme domaće modne scene, Dioralop Andreje Bistričić i Maje Merlić, Madame Demode i Tamare Bombardelli, Tomislava Bahorića, Etne Maar, Olivera Julara, Renate Svetić, Jelene Aleksić te nove kolekcije s kojom se u New Yorku predstavila sjajna Ivona Martinko.Od 18. do 20. listopada Westgate Shopping City izdanje Cro A Portera donosi standardnu postavu najboljeg od domaće mode, počevši od sjajnog i hvaljenog MAK-a, Tea Perića i Nede Makjanić Kunić, Linea Exclusive, Monike Sablić, Hippy Gardena, Anamarije Asanović, Sonje Lamut, Lokomotive by Luka, Jet Lag Jasmine Arnautović i Maje Virgej Novak do neponovljivih Borne & Fils, Elfsa te rapsodije Matije Vuice i Zigmana.

Slučajnost ili igra sudbine, no ovosezonski projekt kojim Cro A Porter slavi svoju desetu godinu, odvija se u vrijeme kada cijeli svijet s iščekivanjem čeka trenutak koji su predvidjeli kalendari drevnih civilizacija, a govori o završetku jednog i početku novog doba. O tome govori i ovosezonska kampanja projekta radnog naslova Faith.

Faith ili nada, svijetlo je koje se nikada ne smije ugasiti, nada je ono što će nas izvesti na pravi put, pomoći da preživimo svaku nedaću i vjerujemo u nove početke i sretne završetke. Majstorski potpis  Mladena Šarića još jednom je postavio estetsku ljestvicu nedostižno visoko te kreirao fotografiju koja će dostojno obilježiti prvih dvadeset sezona.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Cipele na visoku petu neće biti problem nositi vani ako ste ih prije prvog nošenja doma dobro razgazili.

Fashion report

Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.

S modne piste

Kiša za doručak, sunce za kraj dana. Ekstravagancija i poznati, kozmopolitski ugođaj prijestolnice mode, Milana. Sve je to poveznica s novom kolekcijom „Dare to...

Fashion report

Bez obzira na trendove i sezonu, jedna od stvari koja nikada ne izlazi iz mode je majica s printom koja se lako može uklopiti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.