Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

21. prosinca rezerviran je za neke od najvećih hitova Željka Bebeka

Željko Bebek, jedan je od onih pjevača koji svojom karizmom i glasom, osvaja obožavatelje desetljećima.

Željko Bebek, jedan je od onih pjevača koji svojom karizmom i glasom, osvaja obožavatelje desetljećima. Neke od najljepših pjesama, mnogi pamte još od svoje mladosti i upravo zato s nestrpljenjem iščekuju jedan od najvećih koncertnih spektakala. Poznato je da je Split grad koji odiše temperamentom i pozitivnim vibracijama, a 21. prosinca pokazat će sav svoj sjaj.

Jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih pjevača današnjice, ove je dane izdvojio za druženje s obožavateljima i medijima, ali naravno, našao je vremena i za uživanje i šetnju prekrasnim Splitom. Spremniji no ikad, Željko Bebek ne može sakriti oduševljenje i pomisao da će za koji dan, zajedno s mnogobrojnom publikom pjevati uglas. Pjesme poput ‘Ima neka tajna veza‘, ‘Selma‘, ‘Na zadnjem sjedištu moga auta’, ‘Ne spavaj mala moja’, tako i one iz svoje dugogodišnje solističke karijere, kao što su ‘Da je sreće bilo’, ‘Laku noć svirači’, ‘Žuta ruža’, ‘Tijana’ pa sve do novijih ‘Ja po kafanama’, ‘Gdje sam bio’, ‘Ono nešto naše’, ‘Ako voliš ovu ženu’, samo su neki od hitova koji će odzvanjati splitskom Spaladium Arenom.

„Radujem se koncertu u Splitu, pogotovo jer će se održati u prekrasno adventsko vrijeme. Nadam se da će publika uživati u najboljem mogućem raspoloženju. Pripremili smo puno lijepih pjesama i pozitivne energije. Veoma sam zahvalan i vjerujem da će to biti jedan od onih koncerata koji se pamte, a ja ću sigurno biti najsretniji od svih“ – izjavio je legendarni pjevač.

Ovaj je koncert i svojevrsni dokaz kako kvalitetne pjesme i glazba koja je nastala i mnogo prije, danas utječu na sve generacije i upravo je u tome sva ljepota. Prenošenje tog istog bogatstva s koljena na koljeno, uz nove hitove, savršena je kombinacija i razlog da ugrabite svoju kartu za spektakl poput ovoga i zajedno sa svojim najmilijima, stvarate uspomene za cijeli život.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl su od danas u prodaji putem sustava Eventim:

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/zeljko-bebek-split-spaladium-arena-535222/event.html

 

Foto: Damira Kalajzić

Ne propustite

Zanimljivosti

Željko Bebek, pop-rock ikona ovih prostora, odrađuje zadnje pripreme pred veliki koncert 29. prosinca u Areni Varaždin.

Celebrity

„Neću, neću zoru prespavati, neću, neću dragu prežaliti, neću, samo da još jednom čujem ja tamburaše s Dunava“ tim je stihovima sinoć Željko Bebek...

Celebrity

Ostalo je svega dva dana do koncertnog spektakla Željka Bebeka u Spaladium Areni, s kojim će se na najbolji mogući način zaključiti 2019. godina.

Celebrity

Baš kao šlag na torti, onako dobro i zabavno za kraj 2019., legendarni pjevač Željko Bebek priprema večer za pamćenje za svakoga tko se...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.