Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

29. Dani beba, djece i trudnica

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Tradicionalno će se početkom travnja održati najveći sajam za bebe, djecu i roditelje u regiji. U prekrasnom i ugodnom prostoru Westgatea, na hodnicima u prizemlju posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci.

7.– 9. travnja 2017. – Westgate Shopping City

Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore sajma: BabyCenter, BeSafe, DječjaKolica.eu, Jane, Lav Štedislav, MagicBaby, Mali anđeo, Nestlé, Peg-Perego, Töpfer i Violeta, posjetitelje će dočekati i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

Nigdje na jednom mjestu u Hrvatskoj nema ovolike ponude proizvoda za bebe i djecu kao na ovom sajmu. Roditelji će se upoznati s mnogim novitetima i brandovima, dobiti korisne informacije, te kupovati po sajamskim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju i mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.

Tu je i najveća igraonica za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world.

Posjetiteljima je na raspolaganju otvoren i zatvoren parking, a ulaz na sajam je besplatan.

IMG_2407
Više o sajmu, izlagačima, popustima, programu i tlocrtu pogledajte na web stranicama sajma: http://www.danibeba.com/ZG17/index.php
Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Više

Zanimljivosti

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve mlade roditelje i one koji će to uskoro postati.

Događanja

 „Dani beba, djece i trudnica“, najveći sajam te tematike na ovim prostorima, nastavlja svoju tradiciju u online izdanju i bit će dostupan posjetiteljima iz...

Predstavljamo

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“ tradicionalno se održava u trgovačkom centru Mall of Split.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.