Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

2Cellos druga predgrupa RHCP-u

Svjetska koncertna atrakcija nastupit će na zagrebačkom Hipodromu.

Još nas samo malo vremena dijeli od najiščekivanijeg koncertnog događaja u 2012. godini. Odbrojavaju se sati do trenutka kada će Red Hot Chili Peppers zasvirat na zagrebačkom Hipodromu ispred više od 35 000 ljudi. Bend je u Zagreb stigao s 25 kamiona opreme, svirat će na 36 metara širokoj i 20 metara visokoj pozornici. Uz pozornicu će biti nekoliko velikih video ekrana na kojima će publika moći pratiti detalje nastupa sa svakog dijela Hipodroma.

Fanovi koji su kupili ulaznice za Hot pit na Hipodrom mogu ući već od 16 h, a ulazi za sve ostale posjetitelje otvaraju se od 16:30 h.Prva predgrupa, As Able As Kane zasvirat će u 19 h, a u 20 h na pozornicu će se popeti 2cellos – domaći dečki koji su osvojili svijet te će svojim virtuoznim sviranjem zagrijati publiku. Nastup Red Hot Chili Peppers-a  predviđen je za 21:30h. Očekuje se ludo dobra atmosfera kakvu samo oni mogu prirediti.Na dan koncerta očekuje nas prekrasno vrijeme, neće biti potrebne kabanice, a na Hipodromu je osigurana dovoljna količina hrane, vode, piva i svega što je potrebno da ovaj veliki ljetni spektakl pretvori u nezaboravan doživljaj.Najbrži fanovi svoje ulaznice kupili su odavno te je tako Hot pit je odavno rasprodan, a količina ulaznica na tribinama je ograničena – u prodaji je još samo 50 ulaznica za sjedenje. Ulaznice za travnjak – stajanje još su u prodaji, a mogu se kupiti na a svim Petrol benzinskim postajama, na svim Eventim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr (na navedenoj adresi nalazi se i popis svih prodajnih mjesta).Na dan koncerta, 29. kolovoza, od 9 h pa do početka koncerta (ili do rasprodaje ulaznica) na Hipodromu će raditi Eventimova blagajna na kojoj će se prodavati ulaznice za koncert. Iako je planirano da se na Hipodromu okupi 25.000 ljubitelja RHCP-a, bend je već po drugi put, zbog pritiska fanova, povećao kapacitet koji sada sada iznosi 37.000 mjesta. U prodaji se nalazi još oko 3500 ulaznica.Cijena ulaznice za travnjak – stajanje je 350 kn, a za sjedenje, kojima je količina ograničena, cijena iznosi 550 kn. Još stignete osigurati vaše mjesto na Hipodromu. Posjetiteljima koncerta predlaže se da dođu taxijem ili javnim gradskim prijevozom.ZET se pobrinuo da posjetitelji koncerta mogu lakše doći do mjesta održavanja. Posjetitelji će moći besplatno koristiti javni gradski prijevoz uz predočenje ulaznice za koncert. Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje biti besplatan od 18 h na dan koncerta u srijedu, 29. kolovoza, pa do 6 h ujutro sljedećeg dana. Ova inicijativa omogućit će bezbrižnu cjelonoćnu zabavu te siguran povratak kući.HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima koncerta odobrava komercijalnu povlasticu u visini 40% od redovite prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova. Povlastica se može koristiti od 28. do 30. kolovoza, isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do Zagreba i natrag. Da bi ostvarili popust, putnici trebaju osoblju pokazati ulaznicu za koncert. Povlastica vrijedi i za putnike koji na koncert putuju iz Slovenije.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Ugodan interijer, profesionalno osoblje, pristupačno mjesto, opuštena atmosfera odlična i za poslovni ručak, ali i za romantičnu večeru nalazi se na adresi: Nova Ves...

Kultura

Lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom ispjevava najdublje emocije, Božo Vrećo, dolazi 13. ožujka 2023. u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Zanimljivosti

Prvo profesionalno Zagrebačko kazalište izgrađeno je 1834. kao želja veletrgovca Kristofora Stankovića koji je 1833. uplatio lutriju u Beču te dobio glavni zgoditak.

Zanimljivosti

Gromoglasnim pljeskom večeras je dupke ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.