Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

3 načina kako preboljeti bivšeg

Za par dana ćete se pitati: "Joj, kako se zove onaj tip, s kojim sam nedavno bila?"

Veze je gotova, nema više povratka, a vi još uvijek držite vrata malo odškrinuta? Provjeravate njegov Fejs, raspitujete se o njemu i nadate se da ćete ga sresti u najdražem mu kafiću. To možda znači da ga ipak niste preboljeli te da lažni osmjeh možete skinuti s lica i krenuti u pravu fazu liječenja srca.

Zaronite u ove, možda savjetodavne klišeje – sve ih isprobajte i garantiramo vam da ćete ga voljeti makar 9,99 % manje! Ako sami smislite još jedan način – u ponudu ubacujemo još 5% manje ljubavi prema čovjeku koji je napravio grešku svog života! Nek' mu se smiluju Eros, Venera, Afrodita, Kupid i svi ljubavni nebeski akteri – jer ova božica  – upravo VI – ipak neće!

1. Uspomene ludom radovanjeMožda ritualno paljenje slika jest uzaludno, al' dajte si oduška i pobacajte njegove stvari koje su vam nepotrebne. Ako je to pak neki vrijedni predmet poput televizora kojeg ste zajedno kupili, onda ne morate – već slike, stvarčice, sitnice koje vas muče, bodu  u oko i truju srce beznadnim nadama. Zato – sve u kutiju i u podrum ili smeće. Oslobodite svoj prostor od njega i postavite sebe za kraljicu svojim misli!

2. Prijatelji stari gdje ste…Pjesma je stara, ali Tereza Kesovija je znala o čemu priča, jer prijatelji stari, novi i trenutni su upravo ono što vam treba. Zabavite se, cmoljenje je totalno OUT – bar ne cijeli dan! Zato potražite utjehu u toplim poznatim licima i riječima, bit će vam bar malo bolje. A s vremenom ćete se ponovo osjećati super, i pritom stvoriti super ekipu za ponovni lov na nečije srce i vlastitu ludost.

3. Distrakcija je majka prekidaTko kaže da se ne smije uskakati iz jedne veze u drugu? Ok, ne morate sad prvog frajera kojeg sretnete na cesti odvući za rukav, ali flertujte – sad kad ste slobodni, to više nije zabranjeno slatko voće – već voćka u koju možete zagristi bez problema. Jedan dejt, nikom nije naudio – pa i ako ispadne loš – imat ćete se čemu smijati, a na trenutak nećete misliti na onu ljudotinu koja vas je ostavila, već na nekog drugog, makar i prolaznog.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Seks i osjećaji

Znate li išta o swinganju, osim što imate najvjerojatnije pretpostavku da je to zamjena za varanje?

Zanimljivosti

Izgradnja pouzdanih, jakih i, što je najvažnije, dugotrajnih odnosa nije lak zadatak.

Zanimljivosti

Ako vam je potrebna inspiracija za prvi (ili nevažno koji po redu) spoj s omiljenom osobom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.