Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

3 pogreške koje muškarci rade u krevetu

Bode vas njegova brada, on šuti, a vaše srce sluti da ovo neće biti dobar seks.

Sve je spremno za dobar provod u krevetu, vaš um je namješten na frekvenciju "užitak", a kad ono – vaš partner jednostavno nije kakav bi trebao biti. Nitko ne kaže da se od njega traži savršenstvo, već samo mogućnost da ne radi pojedine greške. Pogledajte koje!1. Nedostatak razgovora


Vjerojatno je povezano s muškim egom to što on misli kako sve zna i ne trebaju mu upute (a po tim misli razgovor o seksu), pa ne pita i kad je očito da je zalutao na karti zvanoj vaše tijelo. U tim trenutcima pokušajte ga uputiti, a da ga pritom ne kritizirate – primjerice: "Dragi, ne znam zašto, ali baš volim kad me ljubiš iza uha".
2. Sre
đen muškarac

Ženama je pri seksualnom odnosu izrazito bitna higijena muškarca. To da je otuširan i mirišljav se podrazumijeva, a još ako je pritom obrijan i sređen – samo je dodatni plus. Ostavite mu britvicu na vidljivom mjestu, pa se možda dosjeti kako njegova draga ne voli kad ju grebe oštrom bradom u ljubavnom zanosu.

3. Predigra

Ponekad je dobro rutinu presjeći ludim, brzim i divlji seksom bez predigre, ali u većini slučajeva žene preferiraju ljubavno zagrijavanje. Zato bi dečki trebali pripremiti teren svojoj dragoj za užitak – bilo poljupcima, dodirima, masažom,  jer ona će ima ona vratiti dvostruko.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada.

Život u dvoje

Odavno je poznata ona da žene žele više nego što im treba, a muškarci daju manje nego što bi mogli.

Seks i osjećaji

Netko će se pohvaliti i pretjerati u brojanju pričajući lude lovačke priče, dok će drugi umanjiti “štetu” i skriti se iza nekog jednoznamenkastog broja.

Beauty report

Tenu daje svježi izgled i zaglađuje kožu, a najbitnije – vlaga se dugoročno pohranjuje u dubini kože.

Advertisement