Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

3 vježbe za gornji dio tijela

Definirajte ruke, prsa, ramena i leđa.

Tko želi biti mlohav i slab? Ako kao i većini dama vam slabašnost nije na popisu želja, već sanjate od snažnim i izrađenim rukama te lijepom gornjem dijelu tijela, postoji nekoliko vježbi kojima možete doskočiti neuglednim zastavicama i definirati gornji dio prsa, leđa, te bicepse i tricepse.

Kako je pubertet većinu žena "blagoslovio" viškom masnog tkiva te manjim tonusom mišića nego što ga ima u muške populacije, žene za ljepotu trebaju više vježbati, a evo i koje vježbe su najprikladnije.1. Šipka

Iako možda doma nemate horizontalno postavljenu šipku, pronaći ćete ih na školskim i dječjim igralištima. Raširite ruke tako da su vam u razini ramena te napravite tri serije od po pet zgibova. Na taj način vježbate cijeli gornji dio tijela, ali ipak najviše leđa.

2. Sklekovi

Napravite seriju od pet puta pet sklekova. Ako ruke stavite uže, onda vježbate triceps, a ako ih namjestite šire tada vam je veće opterećenje na prsima.3. Bučice


Sjednite na klupu i u svaku ruku stavite bučice te radite potisak od tijela prema naprijed. Zamislite to kao da nekoga gurate od sebe. Na taj način jačate bicepse.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Kada je u pitanju seksualno uzbuđenje, ženski um i tijelo nisu ni približno u ravnoteži kao što je to slučaj kod muškaraca.

Život u dvoje

Probajmo razbiti sedam najčešćih bajki o ljubavi i seksu, u koje još uvijek mnogi vjeruju.

Događanja

One su pionirke svoga doba. One su inspiracija ženama diljem svijeta.

Život u dvoje

Svaka treća od četiri žene smatra kako gospodin Savršeni ne postoji te smatra svoje partnere tek 69% savršenima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.