3 znaka da ste na krivom poslu

I dok tako sjedite na istom mjestu bez energije, trošite više od polovice svojeg dana – trgnite se i nemojte dopustiti da vam na krivom radnom mjestu prođe i do pola životnog vijeka.

Evo nekoliko razloga koji govore da radno mjesto na kojem ste – i nije baš za vas!

1. Jutarnje dizanje

Ako se teško budite s mišlju – "još jedan dan teškog preživljavanja na poslu" te ste pritom istinski nesretni, vrijeme je da nešto promijenite. Možda i neko manje plaćeno ili ne toliko cijenjeno zaposlenje će vam pružiti više zadovoljstva od trenutnog posla. Zato, pokrenite se i uveselite svoja jutra.

2. Nema učenja

Dostigli ste granicu gdje više ništa ne možete naučiti na trenutnom zaposlenju. Ne napredujete mentalno te vas jednoličnost posla ubija. Ako je takav slučaj, po mogućnosti se preselite u neki drugi sektor ili naravno promijenite posao.

3. Beznadnost

Ako osjećate da vaš posao nema nikakve vrijednosti te da samim time ne činite ništa dobro, bilo za sebe ili pak društvo, možda trenutni posao i nije pravi odabir za vas. Tijekom svojeg života se vjerojatno želite osjećati vrijedno i korisno pa zato izaberite posao koji je u skladu s tim.