3 znaka koja govore da vam nešto taji

Iako nije dobro konstantno biti sumnjičav, promatrati svaki njegov pokret, provjeravati mu mobitel i cijelo vrijeme se pitati da li vam nešto laže, evo nekoliko znakova koji su svojevrsno upozorenje da vaš dragi ne igra legalno!

1. Gdje on – tu i mobitel

Ako stalno nosi mobitel sa sobom, od WC-a, do kuhinje i spavaće sobe, mobitel mu je stalno u džepu i pokraj njega – to je znak da nešto ne štima. Upozorenje je i to što mu je mobitel na vibraciji ili utišan, što prije nije bio. Znači da ne želi da ga u neko doba noći pitate, tko to zove ili da mu slučajno prčkate po mobitelu.

2. Ne zna za vrijeme

Kaže kako će doći za sat vremena i nazvati za deset minuta, a to se nikad ne dogodi – to je znak da mu je nešto drugo na pameti. Ako to postane učestalo, provjerite o čemu bi moglo biti riječ.

3. Isprike

Grižnja savjesti se javlja kada muškarac zna da je zgriješio i tada se on počinje izvlačiti. Pretjerano ispričavanje ukazuje na to da nešto skriva i ne želi da vi to doznate.

Nemojte odmah paničariti, čak i ako vaš dragi pokazuje upravo ove znakove, razmislite prije nego djelujete, ali ipak nemojte zatvarati oči pred istinom. Za svaku vezu je dobro, kad su stvari izvedene na čistac.