Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

3 znaka koja govore da vam nešto taji

Pročitajte signale!

Iako nije dobro konstantno biti sumnjičav, promatrati svaki njegov pokret, provjeravati mu mobitel i cijelo vrijeme se pitati da li vam nešto laže, evo nekoliko znakova koji su svojevrsno upozorenje da vaš dragi ne igra legalno!

1. Gdje on – tu i mobitel

Ako stalno nosi mobitel sa sobom, od WC-a, do kuhinje i spavaće sobe, mobitel mu je stalno u džepu i pokraj njega – to je znak da nešto ne štima. Upozorenje je i to što mu je mobitel na vibraciji ili utišan, što prije nije bio. Znači da ne želi da ga u neko doba noći pitate, tko to zove ili da mu slučajno prčkate po mobitelu.

2. Ne zna za vrijeme

Kaže kako će doći za sat vremena i nazvati za deset minuta, a to se nikad ne dogodi – to je znak da mu je nešto drugo na pameti. Ako to postane učestalo, provjerite o čemu bi moglo biti riječ.

3. Isprike

Grižnja savjesti se javlja kada muškarac zna da je zgriješio i tada se on počinje izvlačiti. Pretjerano ispričavanje ukazuje na to da nešto skriva i ne želi da vi to doznate.

Nemojte odmah paničariti, čak i ako vaš dragi pokazuje upravo ove znakove, razmislite prije nego djelujete, ali ipak nemojte zatvarati oči pred istinom. Za svaku vezu je dobro, kad su stvari izvedene na čistac.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Sve je ustajalo. Dižete se rano, doručkujete, idete na posao, vraćate se, gledate televiziju, tuširate se, idete u spavati.

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Dobar posao

Nažalost, ljude 'teškog' karaktera i negativne odnose pune konflikata ne možemo samo tako eliminirati iz života, posebno ako poteškoće imamo s članovima obitelji, kolegama...

She Book Club

U knjizi Laži, laži, laži autorica bestselera Sunday Timesa Adele Parks istražuje najmračnije kutke veze u očaravajućoj priči o braku i tajnama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.